- hirdetés -

Ötödik alkalommal rendezik meg az Év Fürdője szavazást. Az idei versenyen a nagyszénási fürdő is esélyes.

2019-ben már ötödik alkalommal írták ki Az Év Fürdője versenyt, amelyben közel 200 hazai fürdőre lehet szavazni a legkisebbektől a fürdőkomplexumokig. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan legalább 150 000 szavazóra számítanak.

Ezúttal is három kategóriában hirdettek versenyt: az Év Fürdője 2019, az év Regionális Fürdője 2019, valamint a Helyiek Kedvenc Fürdője 2019. A világszinten is egyedülálló minőségű és mennyiségű termálvízkincsünkre épült hozzávetőleg 200 fürdő között megtalálhatóak a néhány medencével rendelkező, csak nyáron nyitva tartó strandok ugyanúgy, mint a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező fürdőkomplexumok. A besorolásnál a szervezők a medencék számát, a település méretét és a fürdő ismertségét vették figyelembe.

A nagyszénási fürdő is versenyben van

A szavazás június 1-én kezdődött, félidőnél jár. A jelenlegi állás a korábbi évek eredményeinek tükrében több érdességgel is szolgál. A budapesti fürdőket eddig elkerülte a siker, most azonban a főváros legújabb fürdője ott van az élvonalban. Akad olyan fürdő is, amely eddig minden alkalommal a dobogón végzett az idén eddig szerzett szavazatai alapján azonban egyelőre nem került be a TOP10-be.

Békés megye fürdői minden évben jól szerepelnek a szavazásban, Gyopárosfürdő 2018-ban a győzelmet is megszerezte a saját kategóriájában. Idén a kisebb fürdők versenyében a nagyszénási fürdő is esélyes.

Pár kattintás a nyereményért

Bár a fürdők egymással versenyeznek, a szavazás célja mégis az, hogy rájuk irányítsa a figyelmet, hiszen a fürdőbe járás több egyszerű kikapcsolódásnál. A testünkre és az idegrendszerünkre egyszerre gyakorol kiváló hatást, nem csak gyógyításra alkalmas, de a betegségek megelőzésében és a sportolás utáni regenerációban is nagyon hasznos.

A szavazóknak névvel és e-mail címmel kell azonosítaniuk magukat. Minden szavazó kategóriánként egy-egy szavazatot adhat le. A szavazás mellett, illetve ahhoz kapcsolódóan a szervezők idén több kisebb játékot is indítanak. Szavazni és játszani az evfurdoje.hu-n lehet augusztus 31-ig. A voksolók között wellnesshétvégéket, fürdőbelépőket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.