- hirdetés -

Gyerekzsivajtól volt hangos július 5-én, délután a Máltai Játszótér és környéke. Ekkor rendezte hagyományos Mosoly Napját a „Gyermek mosoly” Orosháza Bölcsödéiért Alapítvány, melynek idén is nagy sikere volt a gyerekek és szüleik körében.

Hetedik alkalommal gyűltek össze július 5-én a „Gyermek mosoly” Orosháza Bölcsödéiért Alapítvány által szervezett Mosoly Napra az érdeklődő gyerekek és szüleik a Máltai Játszótéren. Mint minden évben, ezúttal is népszerűnek számított a kezdeményezés, a gyerekeket többek közt hajfonás, csillámtetoválás, hennafestés és kézműves foglalkozások is várták. Éhesek sem maradtak, hiszen kürtöskalácsot és palacsintát is készítettek.

– Évente ismétlődő rendezvényről van szó, melyet igyekszünk egy mindenkinek kedvező hétköznapi délutánra szervezni. A szép, napos idő sem egy utolsó szempont, ami igazán szerencsésen jött ki az idei Mosoly Nap szempontjából – mondta Dénes-Földesi Mónika bölcsödevezető, a szervező alapítvány képviselője.

Előadásokban sem volt hiánya a látogatóknak, fellépett a Diamonds együttes és a Fülemüle Zenekar, ezt követően pedig az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör versenyzői és a Candy Dance Crew táncosai tartottak bemutatót. A gyerekek egészségügyi totót is kitölthettek, mely során a játék első három helyezettje egy LaRosa-utalvánnyal, egy gyopárosi belépővel vagy egy értékes ajándékcsomaggal gazdagodott.

A gyerekek mosolygó arcát látva elmondható, a rendezvény idén ismét elérte a célját.
– Nekem a hinta és a mászóka a kedvencem, amikor eljövök ide a játszótérre – mesélte Dénes-Földesi Dominik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.