- hirdetés -

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg június 27-én az Ezüstös családi napot. Az Ezüst Fenyő Idősek Otthonában számos program színesítette az eseményt.

Az intézmény munkatársai minden évben megrendezik a családi napot, melyet rendre nagyon várnak az idősek.
– Az esemény célja a kapcsolatápolás, ellátottaink ilyenkor meghívják ismerőseiket, családjaikat, hogy közösen töltsenek el egy önfeledt napot – ismertette Benkőné Kiss Zsuzsanna az Egységes Szociális Központ Ezüstfenyő Idősek Otthonának szakmai koordinátora.

Az eseményen Dávid Zoltán polgármester köszöntötte az időseket és családtagjaikat (Fotó: Rosta Tibor)

A rendezvényen Dávid Zoltán polgármester mondta el köszöntő gondolatait, ezt követően Bogárné Kiss Ildikó nyitotta meg a rendezvényt. Beszédében kifejtette: a családi nap egy olyan visszatérő és sikeres rendezvényük, amely arra hivatott, hogy kötetlen, meghitt együttlét és oldott légkör biztosításával még inkább erősítsék és közvetítsék mindenki számára a család megkérdőjelezhetetlen fontosságát.

Színes programok garantálták a jó hangulatot. Színpadra lépett az orosházi mazsorettcsoport, ezt követően a dolgozók adtak elő vidám jeleneteket. Felléptek még általános iskolai néptáncosok, valamint a Szegedi Nemzeti Színház művésze, Szélpál Szilveszter, aki operettdallamokkal szórakoztatta a közönséget.

A mazsorettesek színvonalas produkcióval készültek (Fotó: Rosta Tibor)

A rendezvényen az Ezüstfenyő Idősek Otthona lakói és a hozzátartozók is jól érezték magukat.
– Nagyon örülünk annak, mikor így összejöhetünk akár rokonakkal, akár barátokkal és közösen szórakozhatunk – fogalmazott Zentainé Gyöngyösi Ilona.

A jó hangulatú programot közösen elfogyasztott pörkölttel zárták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.