- hirdetés -

Az Őrizd a Lángot Alapítvány facebook oldalán közzétette a szombati útvonalat. A szervezők figyelmeztetnek, hogy civil járművel a menetbe beállni, valamint a konvojt megelőzni tilos.

A menet 10 órakor indul a tűzoltóságtól. A Vásárhelyi úton és a Rákóczi utcán haladva a SPAR előtt fordulnak be a Kossuth Lajos utcára. A Fehér Kígyó Patikánál elkanyarodnak a Lehel utcára, majd innen a Táncsics Mihály utcán át érkeznek meg a VII. Városi Kéklámpás Nap helyszínére, a Táncsics utca osztott pályás részére – olvasható a posztban.

Azt írják továbbá, hogy a menetet kerékpáros rendőrök vezetik fel, ők adják a tempót, a vonulás útvonalát rendőrök biztosítják. A menetoszlopban látható lesz rendőrmotor, rendőrautók, tűzoltó járművek, mentőgépkocsik, mezőőri járművek és a polgárőrség autói is.

A felvonulás alatt a kéklámpás járművek használni fogják a megkülönböztető fény- és hangjelzéseket. A szervezők felhívják a lakosság figyelmét, hogy a menetbe civil gépjárművel beállni, és a menetoszlopot megelőzni tilos.

(Fotó: Facebook / Őrizd a Lángot Alapítvány – Orosháza)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.