- hirdetés -

December 21-én a Polgármesteri Hivatal kistermében adták át az Év rendőre, mentője, tűzoltója és készenléti rendőre elismeréseket. A díjakat Dávid Zoltán polgármestertől vették át a kiemelkedően teljesítő kéklámpások.

Az esemény során először a polgármester köszöntötte a jelenlévőket. Kiemelte, hogy ezúttal ugyan a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat köszöntik, de minden rendőr, tűzoltó, mentő és készenléti rendőr elismerést érdemel azért, amiért a 2023-as évben is segítettek, szolgáltak és védtek.

– Városvezetőként én úgy látom és tapasztalom, azokat a visszajelzéseket kapom, hogy az év minden napján, minden percben rendelkezésre állnak és azt gondolom, hogy a városlakók biztonságban érezhetik magukat. Ehhez nagyon komoly felkészültség kell és hatalmas lelkierő az érintettek családtagjainak a részéről is, akik biztosan izgulnak önökért. A város büszke magukra, az egész önkormányzat nevében szeretnénk kifejezni az elismerésünket – hangsúlyozta.

Hozzátette, fontosnak tartja, hogy a rendőrök, készenléti rendőrök, mentők és tűzoltók elismerése a következő évek során is folytatódjon, ezzel is jelezve, hogy mennyire tisztelik az orosháziak az elvégzett munkájukat. Megköszönte az állomásvezetők, parancsnoki állományok irányító munkáját is.

Ezt követően nem maradt más hátra, mint hogy a díjazottak is kézhez kapják a jól megérdemelt okleveleket. Az Orosházi Mentőállomás munkatársai közül Polónyi Csaba mentő technikus, míg az Orosházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságtól Zalai Sándor tűzoltó törzszászlós kapott kapta meg az elismerést. Az Orosházi Rendőrkapitányságtól idén Dósai-Molnár Krisztián rendőr főtörzszászlós kapta meg az Év rendőre elismerést, míg a Készenléti Rendőrség állományából Ottroba Tamás rendőr főtörzszászlóst díjazták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.