- hirdetés -

Mi is segíthetünk városunk legkisebbjeinek, hogy játszótér felújítást nyerjenek. Június másodikáig adhatjuk le voksunkat.

Gyermekkorunkban bizonyára mindannyian játszottunk az árnyékokkal. Ha előbújik a nap, indulhat a móka. A dm ehhez kapcsolódóan kilencedik alkalommal hirdette meg a Nap gyermekei programot, melynek célja, hogy a szakemberek segítségével, edukációs jelleggel felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára.

Ennek keretén belül honlapjukon egy versenyt hirdettek, melynek központi témája: A Nap nem játék, de az árnyék igen. Az óvodák feladata az volt, hogy szórakozzanak az árnyékokkal, és készítsenek kreatív árnyékrajzokat. Ezen felbuzdulva szállt versenybe több orosházi óvodás csoport is, akik megrajzolták az általuk elképzelt árnyékrajzot, majd a felnőttek segítségével pályáztak.

Cél a különleges fődíj

A nyertes óvodai csoport udvarát a szervező az óvodával történő egyeztetés alapján felújítja, látványos és kreatív játékokkal, amelyek funkcionális árnyékolástechnikai megoldásokat is tartalmaznak. Az elkészült udvart a szervező ünnepélyes keretek között adja majd át.

A segíteni vágyók a dm oldalán szavazhatnak június másodikáig az általuk választott orosházi óvodára. A katolikus óvodára itt, a Móricz Zsigmond utcai óvodára itt , a Bácska utcai óvodára itt, a Töhötöm utcai óvodára itt, az evangélikus óvodára pedig itt adhatják le voksukat.

A nyertest június hatodikán hirdetik majd ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.