- hirdetés -

Szerdán dr. Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke látogatott Orosházára. A Fő téren tartott tájékoztatón a párt programját ismertette.

A viszonylag kis létszámú érdeklődő elé állva, a pártelnök először megköszönte a párt támogatóinak munkáját, melynek köszönhetően sikerült a munkáspártnak a huszonhatezer ajánlást összegyűjtenie és így ott lehetnek jelöltjeik a kilenc párt jelöltjei közt.

Thürmer Gyula a pártról elmondta, pártjuk egyedülálló színfolt a teljes palettán. Egyszerre baloldali párt, egyszerre ellenzéki és nemzeti párt is.

A tájékoztató után a pártelnök beszélgetett a szimpatizánsokkal (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Sok tekintetben egyetértünk más pártok véleményével, sok tekintetben nem. Azt szeretnénk, ha az Európai parlament a mi ügyeinkkel foglalkozzon. Azt képviseljük, hogy az EU a pénzét egészségügyre, oktatásra, és ne a migránsokat pártoló civil szervezetekre költse. Védjük meg azt amink van. A nyelvünket, kultúránkat, nemzeti értékeinket. Ha ott lennénk az Európa Parlamentben, az mondanánk legyen kevesebb azokból a szervezetekből, melyek nemzetek felett állnak, legyen több, ami erősíti a nemzeti szuverenitást, elleneznénk az Unió migránsbarát magatartását – foglalta össze Thürmer Gyula.

A rövid találkozó végén a pártelnök biztatta támogatóit, hogy 26-án mindenképp menjenek el szavazni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.