- hirdetés -

A Richter József Kossuth- és Jászai Mari-díjas artistaművész által 1995-ben alapított Magyar Nemzeti Cirkusz idén ünnepli negyedévszázados fennállását. Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza most Orosházára érkezik, hogy mutatványaikkal elkápráztassák a nagyérdeműt.

A jubileumi gálaműsor alkalmából minden idők legizgalmasabb és leglátványosabb show-műsorával készült Magyar Nemzeti Cirkusz, melyet 21 városban adnak elő, több mint 200 alkalommal. Idén Orosházára is ellátogatnak, április 30. és május 2. között a Tesco mellett emeli fel sátrát a 25 éves Magyar Nemzeti Cirkusz.

A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia arra, hogy Európa egyik legszínvonalasabb klasszikus cirkuszműsorát élvezheti a közönség. 2018-ban a 42. Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas artista művésze, a TV2 Csak show és más semmi című műsorának zsűrijéből is ismerős igazgató, most extra produkciókat is szerződtetett a 2019-es évadra.

– Az országos turné során célunk továbbra is a magas színvonalú cirkuszi műsor népszerűsítése, így idén is olyan világszámokat láthatnak előadásunkban, amik kimagasló szakmai eredményeket és közönségsikereket értek el – nyilatkozta ifjabb Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

Az idei fellépő művészek egy része már nagy sikereket értek el a Nemzeti Cirkusznál és a magyar közönség kérésére térnek vissza az idei jubileumi évben vadonatúj produkciójukkal, de számos olyan műsorszámmal is találkozhatnak, melyek még soha nem jártak Magyarországon.

Egy vadonatúj elefántakrobata produkciót is láthat a nagyérdemű, ahol feltűnik a világ legfiatalabb elefántidomárja René Casselly Junior is. Feltűnnek továbbá Olaszország nagy nevettetői, Steve és Jones is, akik bohóctréfával is készülnek. A tériszonyban szenvedők jobb, ha felkészülnek, ugyanis egy nem mindennapi extrém motorshow-ban lesz része a közönségnek. Simet László pattan motorra, aki a levegőben kifeszített drótkötélen csillogtatja meg tudását. De érkeznek még egzotikus állatok, repülő emberek, itt lesz Ovidiu Tell Románia legnívósabb íjmestere, és még sokan mások.

Válaszoljon helyesen, és nyerjen családi belépőt a Magyar Nemzeti Cirkusz orosházi előadására!

Válaszoljon a kérdésre, és nyerje meg a két családi belépő egyikét a Magyar Nemzeti Cirkusz előadására.

Nyeremények

  • 2 darab családi belépő (4 fő részéré) a Magyar Nemzeti Cirkusz orosházi előadására

Játékszabályok

  • A sorsoláson mindenki részt vesz, aki helyesen válaszol az aktuális kérdésre, és érvényes e-mail címmel, és telefonszámmal regisztrál.
  • A résztvevők e-mail címe automatikusan bekerül az OrosCafé adatbázisába! Az adatok 3. fél számára nem kerülnek ki! Az oroscafe.hu adatkezelési szabályzata itt olvasható.
  • A játék 2019. április 24 – április 29. (déli 12 óra) tart.
  • A nyeremény kisorsolása a véletlenszerűség elve alapján működő online számítógépes programmal történik a Szervező székhelyén (5900 Orosháza, 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6.), amelyről jegyzőkönyv készül.
  • A sorsolás időpontja:
    • április 29. 15:00 óra
  • A nyerteseket e-mailben, és telefonon értesítjük, és nevüket közzétesszük a portálon!
  • A belépőjegyet a Magyar Nemzeti Cirkusz jegypénztárában, az orosházi Tesco melletti területen veheti át.
  • A játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói a játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.