- hirdetés -

Ne hagyja ki Ön sem a Magyar Vargas Nagycirkusz 2022-es vadiúj show-ját! Új műsor, sok állat és rengeteg világszám érkezik Orosházára! Óriási, fűtött sátorral várják a cirkusz szerelmeseit a Tesco parkolója mellett április 7-étől 10-éig.

Minden kicsi és nagy megtalálhatja a neki való műsorszámot a Magyar Vargas Nagycirkusz egész estés előadásán! Ezekből adunk most egy kis ízelítőt Önöknek:

Csak itt látható a legfiatalabb kétszeres aranydíjas artista, Riko Vargas zsonglőrszáma. Magyarországon először találkozhatunk a humor és a tréfa nagymesterével, Jonathan Adamssel, akinek köszönhetően nevetésben biztosan nem lesz hiány. A műsor egyik fő attrakciójaként a gyerekek nagy kedvence, Pókember is fellép majd a cirkuszban. Produkciójával közönség elé áll Magyarország legfiatalabb drótkötél egyensúlyozója, Renato Vargas is. A műsor egyik sztárvendége a francia cirkuszfesztivál közönségdíjasa, Dévid lesz, akik kézegyensúlyozó produkcióját mutatja majd be a párizsi Eiffel torony tetején. A 11 éves Vanessa extra dinamikus produkcióját hozza el Orosházára, Picard Lily pedig a cirkusz kupolájában levegőszámával nyűgözi majd le a közönséget. Végül, de nem utolsósorban igazi szenzáció érkezik Las Vegasból, mégpedig nem más, mint az élethű Transformers autorobot: Bumblebee.

A világszámok mellett egzotikus állatokat láthat majd a nagyérdemű a porondon, úgymint púpos tevéket, lámákat, dromedárokat, tibeti jakot és indiai zebut, mellettük shetlandi pónilovak és idomított lipicai lovak is szórakoztatják majd az orosházaiakat.

Figyelem! A csütörtöki premier előadásra a kupon leadásával csak 2000 Ft a belépőjegy a lelátóra, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A további napokon a kupon leadása 500 Ft kedvezményre jogosít a lelátókon. Egy kupon egy belépőjegy vásárlására érvényes.

Legyen szerencséje! Lájkolja a Magyar Vargas Nagycirkusz Facebook oldalán az orosházi műsor posztját, és nyerjen VIP belépőjegyet! A sorolás eredményét keresse a cirkusz Facebook oldalán csütörtök délután!

Az előadások kezdésének időpontjai:

Április 7-e (csütörtök) 18 óra
Április 8-a (péntek) 18 óra
Április 9-e (szombat) 15 és 18 óra
Április 10-e (vasárnap) 11 és 15 óra

További információ a 06 70 347 14 15-ös telefonszámon kérhető!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.