- hirdetés -

A több mint egy évtizede működő vállalkozás olyan széles körű szolgáltatást nyújt, melyhez a fa kivágásától a faragott bútor elkészítéséig minden szükséges eszközzel és géppel rendelkezik. Sőt, a Fáraó-Fa szakemberei kések, szerszámok élezését is vállalják.

A konyhától a nagyipari gépekig

Egyedülálló lehetőséget nyújt Orosházán a Fáraó-Fa. Az évek során beszerzett gépeikkel mára talán nem is létezik olyan szerszám, amelynek élezését ne tudnák kivitelezni. Csizmadia Zsolt tulajdonos-cégvezető ismertette, a konyhakéstől kezdve a bozótvágón át az ipari nagygépek alkatrészeinek élezésére is van megfelelő céleszközük. Mint elmondta, télen, a disznóvágás igazi szezonidőszakában a kések, húsdaráló pengék és rosták élezésével keresik fel őket legtöbben, tavasszal pedig már a kerti munkáknál is használt szerszámokra helyeződik át a hangsúly.

Rugalmasak az ügyfelekkel

Szerszámélezéssel régmúltra visszatekintően foglalkoznak, de míg korábban a faipari cégekre fókuszáltak, az utóbbi években a gépparkuk bővítésével a lakossági igényeket is kiszolgálják. Többek között ollók, kések, egyéb napi használatban lévő vágóeszközök pengéjét varázsolják újjá. Az árakat a pengeméret függvényében szabták meg. Megbeszélés alapján, mennyiségtől függően akár néhány órán belül is teljesíteni tudják a megkereséseket, a környező településekről is felkeresik a vállalkozást. Különleges akcióban minden ötödik kés élezését díjmentesen végzik.

Fotó: Rosta Tibor

Bútort hosszú távra

– Korszerű lapszabász- és élzárógépet szereztünk be. Az általunk forgalmazott bútorlapoknál a megfizethető, de minőségi kínálat kialakítására törekedtünk. Széles fajta- és színválaszték áll rendelkezésre a raktárkészletünkben, illetve rendelésre rövid határidővel meghozatjuk, igény szerint méretre vágjuk az alapanyagot – emelte ki Csizmadia Zsolt. Megtudtuk, a Fáraó-Fa szakemberei az egyedi bútorok tervezésében, kivitelezésében és összeszerelésében is teljes körű segítséget nyújtanak. A vasalatokat, egyéb bútorkiegészítőket a városban a legkedvezőbb áron biztosítják. A lapszabászati szolgáltatásuknál az alapanyag négyzetméterenkénti ára már tartalmazza a szabás munkadíját is.

Fotó: Rosta Tibor

A fa nyílászáró jó befektetés a jövőbe

Ingatlanfelújításnál a nyílászárók cseréje sarkalatos kérdés. Csizmadia Zsolt elmondta, hosszú távon kifizetődő a fa nyílászáró mellett dönteni, hiszen amellett, hogy egyedi megjelenésű, a faablakokkal, ajtókkal jelentős fűtési energia takarítható meg. Az orosházi vállalkozás szakemberei a helyszínen felmérik, majd az elkészítést követően be is építik a nyílászárókat. Ugyancsak népszerűségnek örvend a fából készült egyedi előtető, kocsibeálló készíttetése. A munkatársak a fent részletezett szolgáltatások mellett Orosházán, a Hóvirág utca 2. szám alatti barkácsüzletben szakmai segítségnyújtással is várják régi és új ügyfeleiket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.