- hirdetés -

Hagyományteremtő szándékkal a jótékonyság jegyében szervezik Gádoroson az első erősember versenyt. Idén a település idősek otthonát támogatják a bevételből.

Az I. Gádorosi Jótékonysági Erősember Verseny mindamellett, hogy jótékony célokat szolgál látványos szórakozást is nyújt majd, hiszen többek között lesz kamionhúzás, traktorkerék forgatás és rönknyomás is.
– Minden évben más-más önkormányzati fenntartású intézmény fejlődését szeretnénk segíteni a jövőben. Idén a gádorosi idősek otthonában élők betegségeinek kontrollmérését könnyítő eszközt vásárolunk a bevételből – tájékoztatta az OrosCafét a verseny szervezője, Simondán Vilmos.

A versenyre több helyről, Békés-, Bács-Kiskun-, Csongrád-, és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből is érkeznek erős emberek. A rendezvény április 20-án 13 órakor kezdődik, a gádorosi idősek otthonának udvarán.

A szervezőktől megtudtuk, hogy az esemény ideje alatt a süteménnyel és palacsintával is várják az érdeklődőket. Az ezekből származó bevételt is a jó célra fordítják majd. Ezen túl a felajánlásokat a Békés Takarék 5330067-18427620 számlaszámra várják név vagy cég megjelöléssel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.