- hirdetés -

A Candy Dance Crew gyermek és junior korcsoportban versenyző táncosai mutathatták meg tudásukat a Tiszavasváriban rendezett Revolution Dance Cup Nemzetközi Minősítő Táncversenyen. Ha már ott voltak, alaposan kitettek magukért, hiszen kilenc éremmel, köztük öt győzelemmel zártak.

Hat országból, több mint ezer táncos érkezett az elmúlt hétvégén Tiszavasváriba, ahol április 6-án és 7-én egy kétnapos nemzetközi minősítő táncverseny keretében mutathatták be az elmúlt hetek felkészülésének eredményét. Orosházáról Földesi Szandra csapata, a Candy Dance Crew is részt vett a rangos megmérettetésen, ezúttal gyermek és junior korcsoportban neveztek a versenyre a táncosok.

A Revolution Dance Cup végül fantasztikusan sikerült a Candy Dance Crew táncosainak, hiszen a B, azaz a haladó kategóriák versenye során összesen öt arany-, három ezüst- és egy bronzminősítéssel, valamint három különdíjjal zárták a versenyt. A gyermek korosztályban Berta Zsófia Viktória és Tóth Lina Anna, a juniorok között pedig Várdai Krisztina is aranyminősítéssel zárta az egyéni versenyt, de a Purple Lamborghini és a Lazarus nevet viselő gyermekcsapataik sem szégyenkezhettek, akik szintén a dobogó tetejére állhattak fel.

Összesen kilenc dobogós hellyel zártak Tiszavasvárin Földesi Szandra tanítványai (Fotó: CDC)

– Az elmúlt hetekben nagyon sokat gyakoroltunk, aminek meg is lett az eredménye. A lányok nagyszerűen szerepeltek, teljesítményüket az eredmények is tükrözik – összegezte a Tiszavasvárin elért eredményeket Földesi Szandra.

Részletes eredmények:
Gyermek egyéni:

Berta Zsófia Viktória – arany minősítés és különdíj
Tóth Lina Anna – arany minősítés és különdíj
Kiss Tímea Tünde – bronz minősítés

Gyermek duó:
Kiss Tímea Tünde és Tüskés Vivien – ezüst minősítés
Berta Zsófia Viktória és Tóth Lina Anna – ezüst minősítés

Gyermek csapat:
Purple Lamborghini – arany minősítés
Lazarus – arany minősítés

Junior egyéni:
Várdai Krisztina – arany minősítés és különdíj

Junior duó:
Zsíros Fanni és Rácz Nikol – ezüst minősítés

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.