- hirdetés -

Március 29-én ismét előadja Elveszve című darabját a ReDance Hip-Hop Crew. Rétes Edina csapata a lázas készülődés mellett nemrég versenyen is járt, ahonnan ismét fantasztikus eredményekkel tértek haza.

Még 2014-ben az Életút című darabbal kezdődött a ReDance táncosainak egész estés előadássorozata, mely két éve a Képzavarral folytatódott. Legutóbb 2018. november 16-án látták elérkezettnek az időt, hogy ismét elkápráztassák közönségüket, ami sikerült is, hiszen az Elveszve nevet kapó produkcióra csordultig megtelt a Petőfi Művelődési Központ előadóterme.

Március 29-én ismétlik meg novemberi előadásukat a táncosok (Fotó: Rosta Tibor)

A csapat vezetője, Rétes Edina a tapasztaltabb táncosok mellett igyekezett a fiatalabbaknak is megadni a lehetőséget. A színpadon így novemberben összesen 45 táncos bizonyíthatott. A nagy sikerre való tekintettel nemrég úgy döntöttek, március 29-én, hosszas felkészülést követően ismét előadják a darabot.

Az elmúlt hét azonban nem csak a felkészülés jegyében zajlott számukra. A több, mint egy hónappal ezelőtti, Soroksáron rendezett fordulót követően ezúttal Csömörön folytatódott a Street Dance Cup kupasorozata, melyben a ReDance táncosai is érdekeltek voltak, ráadásul két kategóriában a dobogóra is sikerült felállniuk.

Az egyesület serdülőcsapata a második helyen zárt (Fotó: RDHC)

A mindössze hétéves Kun Liliánának sikerült megismételnie soroksári szereplését, hiszen ezúttal is harmadik helyen végzett a mini szóló kategóriában. A Balczó Boglárka, Bartus Liza, Nagy Kiara, Püspöki Lea és Tóth Liliána alkotta serdülő csoport pedig egészen a dobogó második fokáig jutott, szintén megismételve az előző fordulóban elért eredményét.

Részletes eredmények:
Mini szóló kategória: Kun Liliána 3. hely
Gyermek szóló kategória: Balczó Boglárka 7. hely
Gyermek szóló kategória: Iváncsics Polla 7. hely
Gyermek szóló kategória: Papp Lili 13. hely
Serdülő duó kategória: Rajki Alida és Török Virág 4. hely
Serdülő csoport kategória: Balczó Boglárka, Bartus Liza, Nagy Kiara, Püspöki Lea és Tóth Liliána 2. hely
Felnőtt csoport kategória: Balczó Boglárka, Berta Réka, Rétes Anett, Rétes Edina, Simon Normann, Tóth Boglárka és Tóth Liliána 4. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.