- hirdetés -

Németországban, egy nemzetközi versenyen képviselték a magyar színeket a Contact K.T.H.E. küzdősportolói. Utazásuk sikeresnek bizonyult, hiszen összesen 11 éremmel, köztük két győzelemmel zárták a rangos megmérettetést.

Több ország küzdősportolói vettek részt február 16-án és 17-én Münchenben a German Open elnevezésű bajnokságon. Magyarországról az orosházi Contact K.T.H.E. sportolói utaztak a több harcművészeti elemet felvonultató versenyre. Többen közülük első nemzetközi megmérettetésükkel álltak szemben, mind a tatamin, mind a ringben.

Ez azonban kicsit sem vetette vissza őket, hiszen 11 éremmel zártak, szám szerint két arany-, hét ezüst- és két bronzéremmel. Az egyesület beszámolója szerint kiemelkedő teljesítményt nyújtott versenyzőik közül Szabó Gergő, aki korosztályában a német formagyakorlati bajnoki címet zsebelte be. Deli Roland is mindvégig megőrizte hidegvérét első K1-es mérkőzése során, amit ugyan elveszített, de teljesítményének köszönhetően mégis emelt fővel térhetett haza.

A müncheni verseny fénypontját azonban nem csak a kiemelkedő éremeső jelentette, hanem a német-magyar formagyakorlati szeminárium, ahol pusztakezes technikákat, akrobatikus rúgásokat, kardtechnikákat és show-elemeket mutattak be. A Német Kick-box Szövetség képviseletében Marco Pultke fogadta és tanította a magyar küzdősportolókat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.