- hirdetés -

A Ferro Pont az Univerzál Zrt. legnagyobb üzletláncaként Békéscsabán, Orosházán, Gyulán és Szarvason rendelkezik üzletekkel.

A Ferro Pont Orosházán több mint két évtizede kínál minőségi árut, ügyfélbarát kiszolgálással. A termékkínálat jelentős részét építő-, és fémipari acéltermékek, színesfémek, kötőelemek teszik ki. Ezek mellett megtalálhatók a kínálatban ipari műanyagok, tetőfedő anyagok, bádogos termékek, csatornarendszerek, munkavédelmi felszerelések, SIAD ipari gázok. Az utóbbi években az üzletlánc bizonyos termékek megyei hivatalos forgalmazójává is vált:

Létrák és állványok

ZARGES létrák és guruló állványok a legjobb minőségben a legmagasabb igények kielégítésére is alkalmasak. A Ferro Pont ún. ZARGES Centert üzemeltet Békéscsabán. Itt a termékek széles választéka megtalálható, valamit az eltűnt, tönkrement cserélhető alkatrészek utánrendelhetők. Orosházán a készleten tartott termékek mellet a teljes termékpaletta megrendelhető, valamint rendszeresek az akciók, kedvezmények.

NAGÉV járórácsok

Szerződött viszonteladóként az üzletlánc folyókarácsokat, lépcső és lépcsőforduló elemeket is forgalmaz, tűzihorganyzott és natúr valamint RAL színskála szerinti színes kivitelben. A szabványos méretek mellett bizonyos elemek egyedi méretre gyártására is van lehetőség.

Kéményrendszerek

A Ferro Pont a KREA gravitációs és kondenzációs kéménycsalád Békés megyei szakkereskedője. Teljes mértékben magyar gyártmány, gyors és egyszerű kivitelezhetőség, sokoldalú felhasználhatóság, megbízható minőség és hosszú élettartam jellemezi. Bővebb információ a gyártó honlapján: www.kemenygyarto.hu

Rugalmas hozzáállás, hozzáértő segítség

A boltvezető elmondása szerint a vevőkör jelentős részét helyi vállalkozások szakemberek teszi ki, ugyanakkor a vevők között magánszemélyek is megtalálhatók. Amennyiben szükséges, a Ferro Pont munkatársai hozzáértésükre alapozva segítenek kiválasztani a megfelelő anyagokat és várható mennyiség alapján az árkalkulációt is elvégzik. Az Orosháza, Október 6. utca 41-43. szám alatti telephelyen lehetőség van a vásárolt acél, színesfém, illetve műanyag termékek pontos méretre vágására is. Ez történhet a vásárló jelenlétében, valamit előre írásban leadott méretek alapján is. A személyes kapcsolatfelvételen túl a Ferro Pont a www.ferropont.hu honlapján ad részletes tájékoztatást az elérhető termékekről és szolgáltatásokról, vágási, darabolási lehetőségekről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.