- hirdetés -

Békéscsaba és Gyula után Orosháza ad otthont a Békés Megyei Wedding Party Gálaestnek március 1-jén. Az esemény amellett, hogy az esküvői szolgáltatók díjkiosztója, jótékony célokat is szolgál.

A megyében négy évvel ezelőtt elindult kezdeményezés célja, hogy az esküvői szakmában tevékenykedők kapcsolatba kerüljenek egymással és a nagyközönség is megismerje munkájukat. A szolgáltatók a legnagyobb közösségi oldalon mutatkoznak be, záró eseményként pedig gálaesten díjazzák közülük a legjobbakat.

A gálát ezúttal az Alföld Gyöngye Hotelben rendezik, alkalmat kínálva nem csak Orosháza, de Gyopárosfürdő, a szálloda, valamint a helyi esküvői szolgáltatók népszerűsítésére is.
– Természetesen fontos, hogy az esemény kapcsán a megye és az ország is megismerje értékeinket, de még ennél is fontosabb, hogy a szervezők a békéscsabai és a gyulai mentőszolgálatok után az Orosházi Mentőállomást kívánják támogatni a felajánlásokból. A rendezvényre belépőjegyet és támogató jegyet is lehet vásárolni, ezzel is gyarapítva az adomány összegét – tudtuk meg Velez Karolától, az esemény egyik orosházi felkarolójától.

A IV. Wedding Party Gálaestjének Fővédnöke a korábbi évekhez hasonlóan Győrfy Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Aki a részvételre szavaz, annak a ’20-as évek, azaz Gatsby korszakának stílusában illik megjelennie. További információk az est közösségi oldalán olvashatók.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.