- hirdetés -

Felújították és új eszközöket is beszereztek a gyopárosfürdői strand konditermében. A beruházás mintegy másfél millió forintból valósult meg.

Az első negyedévben kis léptékű beruházások valósulnak meg az önkormányzati tulajdonú fürdőben. Megújul a játékkuckó, különböző bababarát szolgáltatásokat vezettek be, az uszodát korszerűsítik.

Benkő Ferenctől, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk, hogy a fürdőben található konditerem tíz év után megújult.

– Teljesen új sportpadlót fektettünk le és a belső dizájn is felfrissült. Emellett két profi sporteszközt – egy futópadot és egy elliptikus trénert – is beszereztünk. Ezek mind lehetővé teszik, hogy modern környezetben sportolhassanak a vendégek – ismertette a részleteket a vezérigazgató.

Benkő Ferenc elmondta, egyre több orosházi látogat a fürdőbe kimondottan a konditerem miatt. Jelenleg is egy kialakult törzsvendégi körrel rendelkeznek, a fejlesztésnél figyelembe vették az igényeiket is.

A vezérigazgató hozzátette: bízik benne, hogy a felújítás hatására még többen látogatnak ki sportolni, illetve fürdeni Gyopárosfürdőre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.