- hirdetés -

Komoly elismerést kapott a szakmától Kiss László, akit a tavalyi év tíz legbefolyásosabb fiatal turisztikai szakemberei között tartanak számon.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, tavaly huszonegy szakmai szervezet és a Turizmus Kft. szerkesztősége kiválasztotta azt az ötven személyt, akik a legnagyobb befolyást gyakorolták a magyar turizmusra. Az idei év formabontó, hiszen a TOP 50 kiadvány ebben az évben a tíz legbefolyásosabb fiatal turisztikai szakemberet is megnevezte.

Kiss László, Orosháza-Gyopárosfürdő turisztikai menedzsere, békéscsabai vállalkozó is bekerült a legjobbak közé ebben az évben. 2013 tavasza óta dolgozik Orosházán, az évek alatt a rendezvényszervezés mellett csapatával azon dolgozott, hogy Orosháza-Gyopárosfürdő egy közkedvelt és turistabarát hellyé váljon.
– Karrierem legelején életre hívtuk a megye ez idáig egyik legnagyobb fesztiválját, mely a 35.000 regisztrált látogató mellett hat napon keresztül három színpadon kápráztatta el a nagyérdeműt. A rendezvényszervezés minden területét megismerhettem, mely jó alapot nyújt jelenlegi munkáim során is – fogalmazott Kiss László.

Egy program a Kiss László által jegyzettek közül: Focifalu Orosháza főterén (Fotó: Jövő Építők TDM kht.)

A különböző webmarketing elemek, termékfejlesztések, kreatív munkák teszik ki a mindennapi munkáinak nagy részét, melyek 2018 tavaszáig leginkább Orosháza városához és Gyopárosfürdőhöz voltak köthetőek.
– Ezen túl feladatom a helyi, Jövő Építők TDM működtetése, Tourinform Irodák fenntartása, a fürdő, az Alföld Gyöngye Hotel, illetve az önkormányzati kempingek és kalandpark üzemeltetése, melyek kiegészülnek a mindenkori városi nagyrendezvényekkel és marketing feladatokkal. Ezekben egy kiváló csapat segíti a mindennapjaim – sorolja

A 2018-as év végére az önkormányzati tulajdonú turisztikai elemek turisztikai árbevételei 2012-höz képest a duplájára emelkedtek, ezzel együtt a mindenkori statisztikai mutatók is.
– Célom a saját vállalkozásomba integrálni mindazt a tudást, melyet az évek során szerezhettem, ehhez pedig olyan társakra és partnerekre találtam, kikkel meggyőződésem, hogy néhány éven belül meghatározó szereplői leszünk a magyarországi marketing- és managementpiacnak. Teremtő és pozitív lelkületű embernek tartom magam, ilyen kollégákkal is veszem körül magam, az előremenetelnek és a sikernek ez fontos záloga lehet – zárta.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.