Libikóka: Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje a PMK-ban

- hirdetés -

A magyar kultúra napja alkalmából szervez programokat a Petőfi Művelődési Központ (PMK). Ennek keretében érkezik Orosházára Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert, január 21-én.

A magyar kultúra napja alkalmából szervezett ingyenes programsorozat keretében érkezik januárban Orosházára Grecsó Krisztián József Attila-díjas író, és Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas zeneszerző.

Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő, dalban, mesében mondva el. Énekelt versek, a szerzők közös dalai, a Harminc év napsütés novellái, új írások, versek jazz kabátban, és persze remek anekdoták.

A január 21-én hétfőn, 19 órakor kezdődő esemény ingyenes, a helyek korlátozott száma miatt regisztrációs jegyhez kötött.

Igényelni a PMK információs pultjánál lehet január 19-én 20 óráig személyesen vagy az alábbi telefonszámokon: 68/411-048, 30/565-83-21

Január 22-én az ingyenes programsorozaton belül fim vetítésre várják az érdeklődőket. Este hat órai kezdettel Nemes Jeles László, Napszállta című filmjét láthatják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.