- hirdetés -

Miénk a főtér címmel hirdette meg programját az Orosháza Városi Modellező és Sport Klub. Az eseményre a tavaszi jóidőben bárki kihozhatja rollerét, görkorcsolyáját, gördeszkáját, de azokat is szívesen várják, akik csak szeretnének kikapcsolódni családjuk körében.

Az orosházi modellezők az utóbbi időszakban belevetették magukat a város életébe. A legutóbbi Batyus Piknik után a tenni akaró, jókedélyű csapat ismét egy hangulatos programmal készül a családoknak. Április 6-án, délután 14 órától mindenkit várnak a főtéren, ahová bárki magával hozhatja kerékpárját, rollerét, görkorcsolyáját, hogy a kora nyárias időben együtt sportoljanak a fiatalok, de akár az idősebbek is. A rögtönzött ügyességi pályán pedig bárki szerencsét próbálhat majd „járművével”. A Facebookon létrehozott esemény oldalán kiemelték, a modellezők saját autóikat is kihozzák, melyeket ki is lehet próbálni, továbbá bemutatóval is készülnek.

Természetesen azoknak is készülnek, akik nem szeretnek annyira sportolni, de a jóidőben szívesen részt vennének a programon. A modellezők mellett például a Candy Dance Crew táncosai is tartanak egy bemutatót, emellett a gyerekeket többek között ingyenes ugrálóvár, arcfestés, henna és lufihajtogatás várja.

Kiemelt kép: Archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.