- hirdetés -

Az orosházi kézilabdás is tagja a világbajnokságra készülő 18 fős magyar válogatott keretnek. Balogh Zsolttal klubja készített interjút, amelyben elmondta idén máshogy hallgatja a Himnuszt a mérkőzések előtt.

A MOL-PICK Szeged játékosa az ünnepek alatt sem állt le a mozgással. Elmondta, jól esett számára a karácsonyi pihenő így pihenten érkezett a válogatott összetartásra.

– Remek társaság jött össze, kiváló az összhang. Komoly eseményre, a világbajnokságra készülünk. Ez a sportág egyik csúcseseménye, így mindenki izgalommal várja már a rajtot – felelte Balogh.

Az interjúban elhangzott gyerekkori álma volt a válogatottban szerepelni, ami végül sikerült is számára.

– Nagy dolog képviselni Magyarországot, a klubomat, a MOL-PICK SZEGED-et. Most kicsit másabb érzés lesz hallgatni a Himnuszt, mert közben a születendő gyermekemre és a páromra is gondolok. Ez még nagyobb erőt, motivációt ad nekem – felelte az orosházi nevelésű kézilabdás.

A magyar válogatott jelenleg a dániai Aarhausban készül a január 10-én kezdődő dán-német közös rendezésű világbajnokságra. Csütörtökön egy tesztmérkőzést játszottak a házigazdákkal Baloghék, ahol 33-19-es vereséget szenvedtek. Az orosházi játékos két gólt szerzett. Vasárnap 16 óra 10 perckor újra összecsapnak az olimpiai címvédő északiakkal.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.