- hirdetés -

Az év feltörekvő fürdője lett Gyopárosfürdő, kilencéves lett az Oroscafe, városszerte pletykálták, hogy üzletet nyit a Pepco, profi öklözők küzdöttek meg egymással. Ez volt a teljesség igénye nélkül az idei szeptember.

Mintegy kétszáz fürdő közül Gyopárosfürdő végzett az élen az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában.

Gyopárosfürdő lett az Év Feltörekvő Fürdője

Eljött a mi nagy napunk is idén, betöltöttük a kilencedik életévünket. Ígéretünkhöz híven megünnepeltük, igaz, mi most nem kaptunk,hanem adtunk ajándékokat a szeptember 7-ei, főtéri bulin, az Orosházi Média születésnapi partiján.

Kilencedik születésnapját ünnepelte szeptemberben az Oroscafe (Fotó: Rosta Tibor)

Városszerte az a hír járta, hogy a Pepco üzletet nyit a Móricz Zsigmond utca és a Rákóczi út kereszteződésében található egykori kocsma helyén. Megkerestük az üzletet az esetleges terjeszkedéssel kapcsolatban, a válasz azonban elég rejtélyesre sikeredett, Pepco pedig azóta sincs Orosházán.

Felmerült, hogy hamarosan Pepco nyílik az egykori kocsma helyén (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Profi ökölvívó gála helyszíne volt szeptember 15-én az Eötvös–csarnok. A rangos sportrendezvényen K3 és MMA szabályrendszer szerinti küzdelmeket láthattak a küzdősportok iránt érdeklődők, de bemutatók és Vastag Csaba koncert is színesítette a programot.

Bartus Ferenc (b) egyhangú pontozásos győzelmet aratott a szeptemberi ökölvívógálán (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Második alkalommal rendezték meg a Linamar Jótékonysági Futóversenyt szeptember 29-én, Gyopárosfürdőn. Idén is a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogathatták a vállalkozó kedvű résztvevők.

A Viharsarki Koraszülöttmnető Alapítványt támogatták a futással (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.