- hirdetés -

Mintegy kétszáz fürdő közül Gyopárosfürdő végzett az élen az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában. 

Az Év Fürdője verseny legjobbjai az Alföldről, az ország egymáshoz közeli pontjairól kerültek ki és jellegükben is hasonlítanak. Idén két dél-alföldi fürdőt kedveltek a legjobban a vendégek: Mórahalmot és Gyopárosfürdőt, Békés megyéből Gyula is a legjobb háromban végzett. A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában Nagyszénás szintén előkelő, negyedik helyen végzett. A szavazások végeredményei erre a linkre kattintva megtekinthetők.

Az orosházi fürdő immár negyedik alkalommal vett részt az Év Fürdője versenyen. A tavalyi harmadik helyezés után ebben az évben az aranyérmet hozta el a közel kétszáz fürdőt felvonultató közönségszavazáson. A békés megyei fürdő az idén is az “Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában indult.

– Hatalmas elismerés ez számunkra, a kollégáimmal sokat dolgoztunk ezen az idei főszezonban, hogy az elégedett fürdővendég távozáskor egy szavazattal járuljon hozzá a sikerünkhöz. Gyakorlatilag ez egy reprezentatív felmérés az ide látogató turisták részéről, jó visszajelzés számunkra, melynek eredményeképp jövőre a “nagyok” között fogunk indulni. Az idei évben a kiáramoltatást egy nyereményjátékra építettük, mely végigkíséri a marketingtevékenységünket december közepéig. Ezek mentén népszerűsítjük Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdőt, mint sokoldalú fürdőkomplexumot – fogalmazott Kiss László, marketing manager.

A győztesek médiamegjelenést nyertek a termalfurdo.hu portálon, amelyet 2019 folyamán vehetnek igénybe. Az Év Fürdője kategória győztese 2 000 000 Ft értékben, Az Év Feltörekvő Fürdője kategória győztese 1 500 000 Ft értékben, A Helyiek Kedvenc Fürdője kategória győztese 800 000 Ft értékben jut megjelenésekhez.

A résztvevő fürdőkre összesen 175.674 érvényes szavazat érkezett 169.220 szavazótól (egy szavazó mind a három kategóriában leadhatott egy-egy szavazatot). Az idei volt a legnépszerűbb szavazás, közel 20 ezerrel voksoltak többen mint tavaly.

A győztesek Az Év Fürdője és Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában több szavazatot szereztek, mint a korábbi évek győztesei, de a további helyezettek közül is többen fürdő is idén érte el a legjobb eredményüket.

A közönségszavazás június 1-je és augusztus 31-e között zajlott a termalfurdo.hu szervezésében, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A fürdőkre több százezer szavazat érkezett, és három kategóriában indultak: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és A Helyiek Kedvenc Fürdője.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.