- hirdetés -

Önzetlen segítségnyújtás, kiemelt tudás birtokában, ezt kínálja szociális munka képzésében a Kodolányi János Egyetem.

A duális képzésnek köszönhetően maximális gyakorlati előnyökkel lépnek a munka világába az intézmény hallgatói.

A szociális munka képzés szakmai programja már az első évtől kötelező gyakorlathoz kapcsolódik. Ezáltal a hallgatók civil szervezetek, iskolai szociális szolgáltatások, alapszolgáltatások és szakszolgáltatások tevékenységében vesznek részt.

A Kodolányi János Egyetem családbarát, szakmaközpontú és gyakorlatorientált oktatást kínál. A képzés duális formában indul, melynek során 48 hétből legalább 22 hetet az intézmény partnercégénél töltenek a hallgatók. A duális képzés keretében akár kiegészítő keresetre is szert tehetnek a diákok. A személyre szabott oktatást és gyakorlati képzést mentori tevékenység támogatja.

Az egyetem munkáját az Echo Network munkatársai segítik, akik a szociális szakma legújabb és legkorszerűbb ismereteit oktatják. Az Echo külső tanszékként segíti a szociális munka alapszak képzési programjának folyamatos szakmai megújulását. Az együttműködésnek köszönhetően a munkaerőpiaci humán szolgáltatásokban, a civil információs munkában, a társadalmi vállalkozások és a szociális gazdaság fejlesztésében, valamint ifjúsági munkában szereznek a hallgatók jártasságot, így a diploma megszerzése után gyorsan tudnak elhelyezkedni a munka világában.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.