- hirdetés -

Barátaik, ismerőseik és a tánc iránt érdeklődők gyűltek össze december 13-án este a Petőfi Művelődési Központ Bubik-termében. Földesi Szandra és csapata egy rendhagyó karácsonyi produkcióval kedveskedett a vendégeknek és zárta le rendkívül sikeresen alakuló 2018-as évüket.

Bemutatók, fellépések, versenyek, nyári tánctábor – rendkívül mozgalmas éven van túl a Candy Dance Crew csapata. A csapat vezetője Földesi Szandra elégedetten nyilatkozott évértékelőjében, kiemelve tanítványai hat arany-, kilenc ezüst- és két bronzérmét, amit a Tiszavasváriban, Kecskeméten és Nagyszalontán rendezett versenyeken értek el. Utóbbi helyszín azért is számított rendhagyónak, mert első határon túli versenyükön vettek részt a táncosok.


Földesi Szandra

December 13-án egy, a megszokottól talán kicsit eltérőbb előadásra invitálták barátaikat, családtagjaikat vagy a táncot kedvelőket, akik betekintést nyerhettek abba is, milyen gyakorlatokat végeznek a táncosok az edzéseken.
– Minden év decemberében tartunk egy karácsonyi bemutató órát, ahol mind a gyerekek, mind a tapasztaltabb tanítványaim számot adnak arról, mennyit fejlődtek az év során. Ezúttal a különböző nyújtógyakorlatok, bemelegítési formák bemutatásával kezdjük az előadást – tudtuk meg Földesi Szandrától.

Sokan voltak kíváncsiak a produkcióra, hiszen csordultig megtelt az előadás helyszínéül szolgáló Bubik-terem a Petőfi Művelődési Központban. A nézők a teljesség igénye nélkül láthatták az egyesület három orosházi, azaz a legkisebb, a középső és a legnagyobb csoportjának táncát, de csanádapácai csoportjuk is bemutathatta tudását.

Tóth Lisa már hat éve tagja a Candy Dance Crew csapatának, a táncot még régebben, 14 éve kezdte.
– Egy nagy, összetartó családként jellemezném a közösségünket. A hétköznapokon is rendre együtt szoktunk bulizni, vagy összeülni egy kicsit beszélgetni. A mai produkciók előtt nem sok pihenőnk volt, minden edzésünkön a mai napra gyakoroltunk – mesélte a fiatal táncos.

A kemény munka végül meghozta gyümölcsét, a legkisebbektől kezdve a Candy Dance tapasztaltabb táncosaiig mindenki nagy tapsot kapott produkciójára, melyek közül előadtak versenyeken látott, de még viszonylag újnak számító koreográfiákat is. A mintegy egyórányi előadás végén az egyesület összes tagja összeállt, hogy egyközös karácsonyi produkcióval is elbúcsúzzanak közönségüktől és 2018-as évüktől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.