- hirdetés -

Ma már egy cég elképzelhetetlen megfelelő HR-munkatárs nélkül. A Kodolányi János Egyetem lépést tart a kor elvárásaival, ezért tűzte képzési kínálatára az emberi erőforrások szakot.

Személyzeti vezető, tréner, HR-munkatárs és még megannyi más elnevezése van annak a beosztásnak, amelynek betöltője többek között egy cég munkatársainak toborzásáért, fejlesztéséért felel.

A Kodolányi János Egyetem Budapest és Székesfehérvár mellett az orosházi központi intézményében is elindította emberi erőforrások szakját, amely egy gyakorlatorientált képzés. A hallgatók már az első félévtől kezdődően csoportos, partnerintézményeknél eltöltött egyéni, valamint többhetes szakmai gyakorlatokon vesznek részt.

A képzésre jelentkező hallgatók elsajátíthatják a  personal management hazai és nemzetközi gyakorlatát, ezen belül is a tanulás- és tehetségmenedzsmentet. Ehhez szorosan kapcsolódik a szervezetfejlesztés, a karrier-tanácsadás, a változásmenedzsment, valamint a coaching legújabb módszerei és gyakorlati ismeretek.

A bérügyviteli és emberi erőforrás területen piacvezető NEXON munkatársai is bekapcsolódnak az oktatásba, közvetítve a szakma legújabb és legkorszerűbb ismereteit. A képzés részeként kínált specializációk csak a Kodolányi Egyetemen érhetők el. Tervezett specializációként tervezi az intézmény a Munkahelyi jól-lét és egészségfejlesztés, Munkaerő-közvetítés, Vállalati Akadémia, valamint az Interdiszciplináris informatika megvalósítását. A képzés duális formában is elérhető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.