- hirdetés -

Kényelmesebb, otthonosabb és közösségkovácsoló. Röviden így lehet jellemezni a Kodolányi János Egyetem hallgatói számára kialakított terét. Az új környezetet hallgatói igények alapján készítette el az intézmény.

Valaki csocsóval, valaki babzsákfotelben üldögélve vészeli át az előadások közötti szüneteket. Az egyetem kiemelt figyelmet fordít hallgatói kényelmének megteremtésére, ezért is  valósult meg az a közösségi tér, ahol a diákok kifújhatják magukat, nyugodt környezetben lazíthatnak az agytornáztató órák között.

A hallgatók nagy kedvence a csocsó (Fotó: Rosta Tibor)

Az intézmény központi székhely igazgatójától megtudtuk, az egyetem arra törekszik, hogy a hallgatók igényeit és vágyait teljes mértékben kielégítsék.
– A csocsóasztal és a babzsákfotelek csak egy része annak a berendezésnek, melyekkel a hallgatóink mindennapjait kívánjuk komfortosabbá tenni. Fontosnak tartjuk, hogy minden igényt kielégítsünk, ezért a kismamákra gondoltunk. Létrehoztunk egy olyan szobát, ahová a gyermekes hallgatók el tudnak vonulni, van gyermekágy, pelenkázó és kis hinta is – nyilatkozta dr. Malatyinszki Szilárd.

A hallgatók örülnek, hogy gondolnak rájuk, és figyelembe veszik igényeiket. Pangert Evelin elsőéves hallgató úgy véli, igazi családias közeg alakult ki az egyetemen.
– Mára bebizonyosodott, hogy valóban egyenrangú félként kezelnek minket. Igazi családias hangulat alakult ki, a közösségi tér még közelebb hoz minket egymáshoz – nyilatkozta az egyetem hallgatója.

Az igazgató hozzátette, mindent beszereznek, melyre a hallgatók úgy érzik szükségük van a hétköznapokban. Céljuk, hogy minden nap örömben teljen az intézmény falai között, a diákok pedig ne szenvedjenek semmiben hiányt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.