- hirdetés -

Adománygyűjtő jótékonysági autós találkozót és jótékonysági autózást szervez a Car Friends Family november 18-án. A rendezvény teljes bevételét Paczuk Ádám családjának ajánlják fel a szervezők.

Sokan emlékeznek még arra a június végi éjszakára, amikor megtudták, hogy Ádám munkából hazafelé jövet autóbalesetet szenvedett. Nagyon súlyos sérülésekkel került egy budapesti kórház sürgősségi osztályára, ahol egy hónapig lebegett kómában élet és halál között.

Jelenleg az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Koponya és Agysérültek Rehabilitációs Osztályán lábadozik. Felépülésért folytatott küzdelme rengeteg erőt, kitartást kíván, és sok pénzt emészt fel.

Együtt könnyebb – támogassuk Paczuk Ádám felépülését (Fotó: Toldi SE)

A barátok, ismerősök, sport- és autós társak nem csak lélekben, hanem a rendezvénnyel anyagilag is szeretnék támogatni magyar bajnok, Európa-bajnoki ezüstérmes erőemelőnk javulásért vívott harcát. Bíznak abban, hogy segítségük is közrejátszik majd a teljes gyógyulásban, és Ádám minél előbb képes lesz hátrány nélkül folytatni életét. Újra aktív sportoló lehet, és az edzőterem levegője mellett magába lélegezheti másik nagy szerelmét, a benzingőzt. Volán mögé ülhet, hogy velük együtt gurulhasson tovább.

A Tudásparkba szervezett rendezvényen részt vesz a Tótkomlósi Autósport Egyesület, illetve Szabó Ágnes erőemelő bajnokunk is. A segíteni szándékozók a helyszínen vásárolhatják meg az 500 forintos tiszteletjegyet, a befolyt összeget teljes egészében Ádám családja kapja.

Helyszín: Tudáspark
Időpont: 2018. november 18., vasárnap 10 óra

Az esemény facebook oldala itt érhető el. Gyertek el sokan!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.