- hirdetés -

Április elején fogott bele közös álmuk megvalósításába Herczeg Bianka és Nagy Lilla. Orosháza belvárosi részén, a Vörösmarty utcában alakították ki szépségszalonjukat, ahova többféle, változatos kezelési formával várják vendégeiket. (x)

Kedves, komfortos szépségszalonba lépünk be a Vörösmarty utca 1. szám alatt. Két vidám, mosolygós arcú, fiatal lány, a kozmetikus Herczeg Bianka, valamint a köröm- és lábápolással foglalkozó Nagy Lilla fogadott minket.

– Április 3-án kezdtük meg a közös munkát. Már korábban is egy helyen dolgoztunk, utána döntöttünk úgy, hogy közösen szeretnénk folytatni, olyan helyen, melyet saját magunknak alakíthatunk ki – mesélte közös vállalkozásuk kezdetéről Nagy Lilla.

Mindketten gyermekkoruk óta jelenlegi szakmájukban szerettek volna elhelyezkedni, tanulmányaikat is ennek megfelelően folytatták. Szalonjuk helyét sem kellett sokáig keresgélniük, két-három hét kellett alatt találtak rá a kényelmes, 15 négyzetméteres épületre.
– Nem kellett ennél nagyobb tér, úgy éreztem ekkora helyből már ki lehet hozni a maximumot, ráadásul a városközpontban van. Szerencsére nem a nulláról kellett indulnunk, mindketten hoztunk magunkkal korábbi vendéget – mesélték. Nemtől függetlenül, a fiatalabbaktól az idősebbekig érkeznek hozzájuk.

Anti aging kezelés

– Leginkább a Bielenda termékeivel foglalkozom, ez egy lengyel natúr kozmetikai termékcsalád. Sokféle bőrtípus problémájára megoldást nyújt – tudtuk meg Herczeg Biankától.

Az anti aging kezelés esetében leginkább középkorúak és idősek számára alkalmas ránctalanító és feltöltő kezelésekről van szó, ultrahanggal és arcvasalóval lehet mélyebbre juttatni a hatóanyagokat. Az ultrahanggal történő ránctalanítás során különböző féle (pl. elasztin-, kollagén- vagy hialuronsav) ampullák kerülnek a bőrbe. A fiatal kozmetikus a ránctalanító kezelések mellett szemöldökszedéssel, szemöldök- és szempillafestéssel, gyantázással, novembertől pedig szempillaépítéssel is várja vendégeit.

Gyantázás során a hagyományos mellett a cukorgyantás kezeléseket ajánlaná a látogatóknak, ami sokkal kíméletesebb a bőr számára és kevésbé is fájdalmas.

Brillbird termékcsalád

– Ezt a termékcsaládot szeretem a legjobban, a Brillbird színeiből használom a legtöbbet. Rengeteg színnel dolgozom, nagyon szeretek új dolgokat vagy újdonságokat alkotni, különböző egyedi díszítéseket kitalálni – meséli Nagy Lilla.

A fiatal lány a műkörmös elfoglaltságok mellett pedikűrözéssel is foglalkozik, körömbenövéssel vagy sarokrepedéssel ugyanúgy fordulnak hozzá 14 éves kortól kezdve egészen a 70-es korosztályig.
– Régebben kimentem házhoz is, de az egyre kevésbé fért bele az időmbe – mondta.

Ősszel – teljes gőzzel

Az őszi szezon és így az iskolai tanév kezdetével egyre többen keresik fel Biankát és Lillát, a szalagavató ünnepségek és ballagások előtti napok számítanak a legmozgalmasabb időszaknak, de gyakran keresik fel őket esküvő előtt álló fiatalok is. Mint mondták, megpróbálnak minden vendég igényeinek maximálisan eleget tenni megbízható, rugalmas és lelkiismeretes munkával.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.