- hirdetés -

Tizenöt bankfiókot – köztük az orosházit is – bezár az MKB Bank. Az orosházi fiók november 30-án szűnik meg. A bezárásra ítélt fiókok alkalmazottainak kétharmadát tovább foglalkoztatják. A fiók bezárásról közleményt adott ki az MKB.

A bankfiókból kilépő Krecsmárik Norbert tőlünk tudta meg, hogy a bankfiók bezár, meglepetésként érte a hír.

Krecsmárik Norbertet meglepetésként érte a hír, de nem vált bankfiókot (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

–Nem tudtam, hogy bezár a bank, nem hallottam még a hírt. Valószínű, hogy bankot ezért nem váltok – mondta.

Nem így van ezzel az a hölgy, aki több mint húsz éve vezeti a számláját a pénzintézetnél, mint mondta ha bezár a Könd utcai fiók, átpártol egy másik bankhoz.

A Könd utcai bankfiókban a megszüntetés időpontjáig valamennyi szolgáltatásukat biztosítja a pénzintézet.

Az MKB közleménye szerint a már jelenleg is széleskörű és a jövőben tovább bővülő online ügyintézési lehetőségeken túl a fenti bankfiókokban számlát vezető ügyfeleknek a jövőben, bankfiók-hálózat többi egységében van lehetőségük a személyes ügyintézésre.

Az optimalizáció keretében az MKB Bank két ütemben, 15 bankfiókot szüntet meg a következő időszakban, az orosházi november 30-án működik utoljára. Az MKB bank közleményében kiemelte, a megszűnő fiókokban számlát vezető ügyfeleket a jogszabályokban előírt módon tájékoztatják a szükséges tudnivalókról. Hozzátették, az érintett fiókok alkalmazottainak kétharmadát tovább foglalkoztatja.

Kérdéseinket elküldtük az MKB-nak is, amint válaszolnak frissítjük cikkünket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.