- hirdetés -

Már csak december közepéig intézhetik banki ügyeiket az OTP ügyfelei Nagyszénáson a Hősök utcán.

A napokban érkezett a hír, hogy a nagyszénási OTP-t hamarosan bezárják. Az OTP Bank Vállalati Kommunikációs Csoportját kerestük meg kérdéseinkkel.

Mikorra tervezik a nagyszénási OTP bezárását? Mi a bezárás oka?

– Az OTP Bank a Nagyszénáson található fiókját a hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében 2020.12.18-án összevonja az Orosházán üzemelő fiókjával. Az összevonással a hitelintézet még korszerűbb és komplexebb szolgáltatást tud biztosítani azoknak az ügyfeleknek, akik a fióki ügyintézést részesítik előnyben. Az orosházi fiókban jelenleg is elérhető többletszolgáltatások a következők: prémium szolgáltatás, MFB Pont, valutaváltás, kisvállalkozás finanszírozás és széfszolgáltatás.

Milyen tennivalói lesznek az ügyfeleknek?

– A változással kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük. Nagyszénáson továbbra is elérhető a pénzkiadó automata a Hősök utca 11. szám alatt, így a helyiek továbbra is könnyen készpénzhez juthatnak. A nagyszénási fiók dolgozói az orosházi bankfiókban folytatják a munkájukat.

Hol és hogyan tudják még – az orosházi fiókon túl – az ügyeiket intézni a nagyszénásiak?

– Az OTP Bank internet- és mobilbank szolgáltatásain keresztül az ügyfelek biztonságosan, egyszerűen és gyorsan intézhetik pénzügyeiket a hét minden napján, a saját otthonukból. Az online csatornát használók száma dinamikusan növekszik, a koronavírus járvány ezt a folyamatot felgyorsította. Közel 1,9 millió ügyfél használja az internet-és mobilbanki szolgáltatást mindennapi pénzügyei intézéséhez.

Kiemelt kép: google.maps

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.