- hirdetés -

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt a nagycsaládos egyesületi gyermekek iskolakezdésének támogatására.

Jó állapotban lévő iskolatáskákkal, tolltartóval, tornazsákkal, füzetekkel és más tanszerekkel lehetett támogatni a Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza gyermekeinek iskolakezdését.

Az adományokat Ady Endre utcai egyesületi házukban fogadták augusztus 28-án 8 és 12, augusztus 30-án pedig 14 és 18 óra között.

Idén Fejes Róbertné és Herjeczkiné Ruhmann Csilla is meglátogatta a nagycsaládosokat, hogy támogassák a fiatalok iskolakezdését.

– Olvastuk a nagycsaládosok segítségkérését és megbeszéltük, hogy mindenképpen szeretnénk segíteni. Úgy gondoltuk, mint szülőknek, mint magánszemélyeknek, mint anyáknak mindenféleképpen támogatnunk kell ezt a megmozdulást. Így a mai napon ellátogattunk ide és reméljük nagyon sok embernek okoztunk örömet – mondta Fejes Róbertné.

Különböző tanszerekkel támogatták a gyermekek iskolakezdését (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Herjeczkiné Ruhmann Csilla hozzátette, korábban is szívesen támogatta az iskolásokat tanszerekkel, iskolai eszközökkel. Úgy gondolták, a mostani egy jó alkalom megajándékozni azokat, akik rászorulnak, és mindenkit erre bíztatna, aki segítene, de még nem tette volna meg.

A gyermekek boldogan fogadták az adományokat, érdeklődve vették kezükbe új taneszközeiket.
– Nagyon örülünk az ajándékoknak, valóban hasznos segítség a családoknak, hiszen az iskolakezdés azért jobban megterheli az ember pénztárcáját – nyilatkozta az Ivacska család, akiknél három gyermek, Martin, Lilla és Fanni készülődik a 2018/2019-es tanév kezdetére.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.