- hirdetés -

Jól áll Gyopárosfürdő az Év Fürdője szavazáson, hiszen minden héten a legjobb ötben végzett. Augusztus 31-ig még tart a szavazás.

Immár negyedik éve vesz részt Gyopárosfürdő a termalfurdo.hu által szervezett versenyen. Ez idő alatt egyre jobban szerepelt az orosházi strand, hiszen 2015-ben még a hetedik helyen zárt, majd egy évvel később már három helyet javítva a negyedik helyen végzett. A tavalyi harmadik helyezés volt az eddigi legjobb eredménye a fürdőnek.

A szervezők nyilvánosságra hozták kategóriánként, az első tízben helyet foglaló fürdőket. Nem meglepetés, hogy az Év feltörekvő fürdője kategóriában a legjobb nevezők között ott van Gyopárosfürdő is, hiszen a verseny kezdete óta rendre az első ötben végzett a heti összesítésekben.

Ennek ellenére pontos állást nem lehet tudni, ezért még mindig szüksége van a szavazatokra, amelyet még augusztus végéig tehetünk meg a www.azevfurdoje.hu-ra kattintva. Az eredményeket szeptember 5-én hirdetik ki. A szavazás menetét az alábbi videón mutatjuk be.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.