- hirdetés -

Tovább folytatódik a járdák felújítása. Ezúttal a Móricz Zsigmond és a Bercsényi utca közötti szakaszon dolgoznak az orosházi Városüzemeltetési Zrt. munkatársai.

Az egész városban zajlanak a járdafelújítási munkálatok, legutóbb a Táncsics utcán ötszáz négyzetméter járófelület újrabetonozása valósult meg, előtte pedig a Rákóczi és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében dolgoztak az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai.

Ezúttal a Móricz Zsigmond és a Bercsényi utca közötti járda felújítása következik a sorban. Benkő Ferenc, vezérigazgatótól megtudtuk, mintegy kétszáz négyzetméternyi felületet betonoznak újra, amely szintén a Start Közmunkaprogram keretében valósul meg az elkövetkezendő két hétben.

Várhatóan két hét alatt végeznek a járdaszakasszal (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az ottlakók örülnek a felújításnak, a Városüzemeltetési Zrt. által biztosított védőital mellé plusz hideg vizet adnak a munkásoknak.
– Ez a mi hozzájárulásunk – fogalmazott az egyik lakó.

A város több pontján indokolt a gyalogutak felújítása, ezért a lakossági bejelentések, és a képviselők jelzése alapján Orosháza minden körzetében várható még további szakaszok megújulása.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.