- hirdetés -

A Táncsics utca bíróság előtt lévő szakaszán is új járdán haladhatnak a gyalogosok. A munkálatok a Start Közmunkaprogram keretében valósulnak meg.

Városszerte újulnak meg a járdák a közeljövőben. Ahogy már  megírtuk, nem rég adták át a Rákóczi út és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében megvalósult új járdaburkolatát. A 150 négyzetméternyi szakaszon egyenletes járdafelületet hoztak létre, amely a felszíni vizek elfolyását is elősegíti.

Dávid Zoltán: A város minden körzetében megújulnak járdaszakaszok (Fotó: Rosta Tibor)

Most a Táncsics utca bíróság előtti szakasza újul meg mintegy ötszáz négyzetméteren. Lakossági bejelentések alapján a városvezetés az érintett gyalogútszakaszok renoválásánál döntött.
– Városszerte több helyen megújulnak a járdák a Start Közmunkaprogram keretében. A Táncsics utca egy kiemelt útja a városnak. A járda már igen rossz állapotban volt, ezért úgy gondolom fontos, hogy a lakosság korszerű gyalogúton tudjanak közlekedni – nyilatkozta lapunknak Dávid Zoltán, polgármester.

Hozzátette, a város több pontján indokolt a gyalogutak felújítása, ezért a lakossági bejelentések, és a képviselők jelzése alapján Orosháza minden körzetében megújulnak az érintett járdaszakaszok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.