Újrabetonozták a járdát

Új járdaburkolat helyeztek le a Rákóczi út és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében. 

Felújították a Rákóczi út és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésének (Penny Market felőli oldal) járdaburkolatát. A 150 négyzetméternyi  szakaszon egyenletes járdafelületet hoztak létre, amely a felszíni vizek elfolyását is elősegíti. Emellett korlátokra és a villanyoszlopokra figyelemfelkeltő jelzéseket festettek fel.

–A Rákóczi út és a Móricz Zsigmond utcai kereszteződés egy fontos közlekedési csomópontja a városnak. A felújítással a járókelők és a kerékpárosok mostantól egy jó minőségű járdán közlekedhetnek, valamint az új betonnal szintén megoldódott a csapadékvízelvezetés, így az állóvízzel sem lesz gond, ami korábban itt gondot okozott – tájékoztatta az OrosCafét Bojtor István alpolgármester.

A túloldalon folytatódik a felújítás (Fotó: OVTV)

A felújítást az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. és Orosháza Város Önkormányzata közösen végezte, azonban ezzel a járdajavításoknak nincs vége. Hamarosan a Rákóczi – Móricz kereszteződés másik oldalát is újrabetonozzák.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás