- hirdetés -

Tisztelt Választópolgár!

Van egy álmom. Szeretném, ha 2022-ben arról írhatnék, hogy az elmúlt négy évben az én közreműködésemmel jobbá, élhetőbbé vált a Hazánk. Hogy a fiatalok tapasztalatokkal gazdagabban, de hazatérnek, mert újra otthonra lelnek a térségünkben. A visszautat új aszfalton teszik meg. Munkahelyeket teremteni jönnek haza, mert hazahúzza őket a szívük, és a felelősség, melyet a szülőföldjükért éreznek.

A gyermekeik ingyenes bölcsődékben, felszerelt, barátságos óvodákban és életkorukat, képességeiket figyelembe vevő iskolákban, nagyszüleik közelében, boldogságban nevelkednek. A munkahelyeket a rátermettek töltik be, és a tehetségesből lesz kiválasztott. Szeretném tudni, hogy egyetlen idős ember sem hűlt ki a saját házában.
Hogy a nyugdíjak drasztikus emelésének köszönhetően szüleink nem nélkülöznek. Hogy újabb CT-gépet kapott a kórház, és a dolgozók emberléptékű terheléssel, megfelelő létszámban, megfelelő bérért, megbecsülésben dolgozhatnak.

A magánvagyonokká vált uniós források visszakerültek a jogos tulajdonosukhoz, az emberek közösségéhez, és életrevaló ötletek megvalósítására fordítottuk, munkahelyek ezreit teremtettük meg. A közfoglalkoztatottaknak a munka törvénykönyve szerinti jogokat és a mindenkori dolgozói minimálbért biztosítottuk.

Füvei Sándor, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje (Fotó: MSZP-Párbeszéd)

Én készen állok ennek az álomnak a megvalósítására. Láttam, hogyan néptelenednek el, pusztulnak le a nemrég még takaros települések. Hogyan menekülnek el a fiatalok a kilátástalanságból. Láttam tönkretett életeket, rokkantakat, hajléktalanokat, mélyszegénységben élőket, akiktől az utolsó falat kenyeret is elvették. De a legfájdalmasabb végignézni a cinizmus és kirekesztés kiépült rendszerét, mely még bűnösöknek is próbálja beállítani ezeket az áldozattá vált embereket.
Ez a megosztottság segítette a mindent megfojtó korrupció kiépülését, a helyi kiskirályok, haverok, strómanok gazdagodását.
Ez diktatúra, mely azért van, hogy megtartsa a korlátlan pénzlenyúlás lehetőségét! Ezért beáldoznak mindent, múltat, jelent és a gyermeke jövőjét is!

Mára elmentünk a falig. Látom és érzem, hogy az emberek belefáradtak a folytonos viszálykodásba. Nem fordíthatunk hátat a nélkülözőnek, mert bármelyikünkből nélkülöző válhat, ha a hatalom érdekei úgy kívánják. Nem akarjuk tovább a kiszolgáltatottság mindennapjait élni! Ehhez kormányváltás kell!

Önkormányzati képviselői munkám során mindig kiálltam a rászorulók, a hátrányos helyzetűek és a jogaiktól megfosztottak érdekeiért. Felkészült és rendíthetetlen vagyok, ha a városunk sorsáról van szó. Utánajártam a fideszes sumákolás és korrupció mögötti valóságnak, és ezután is ezt az elszántságot ajánlom a szolgálatukba!

Ha szeretné, hogy az álom megvalósuljon, április 8-án szavazzon az országos listán az MSZP-Párbeszéd szövetségre a 9-es sorszámon. Egyéniben pedig szavazzon a becsületes jelöltre, szavazzon rám, a 25-ös számon! Megtisztelő támogatását köszönöm.

Füvesi Sándor

országgyűlési képviselőjelölt, MSZP-Párbeszéd

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.