- hirdetés -

A 22. forduló mérkőzéseit játszották március 24-én a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Déli-csoportjában. Az OMTK-ULE 1913 csapata a helyzetek csupán egy részét kihasználva is magabiztos győzelmet aratott Csorváson.

A 2. helyen álló Orosházát 27 pont választotta el a mérkőzés előtt a 9. helyen tanyázó csorvásiaktól. A találkozó előtt Czollner Gábor edző óvatosan fogalmazott és óvatosságra intette játékosait.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, egyfelől az időjárás miatt ismét kérdéses a pálya minősége és természetesen a hazai csapat is meg fog tenni mindent azért, hogy otthonában tartsa a három pontot. Óriási akarat és alázat kell ahhoz, hogy nekünk kedvezően alakuljon a végeredmény – nyilatkozta az ULE trénere. A találkozó azt hozta, amit várni lehetett. Egy masszív, derekasan harcoló hazai csapat próbálta felvenni a kesztyűt a nagyobb tudással bíró orosháziakkal szemben, sikertelenül.

Csorvási SK – Orosházi MTK-ULE 1913     0 – 2     (0 – 2)

Csorvás, 100 néző. V.: Krajcsovicz Zs. (Kis P., Szatai Á.).

Csorvás: Maczák – Varga A., Andrékó, Gerda, Szentesi (Németh), Simon (Huszár), Szilágyi, Lobozár (Koszna), Balassa, Gyevi-Nagy, Kaszai (Szatmári B.). Edző: Zsiga Róbert.

Orosháza: Marunák – Futaki, Deli, Mucsi (Dobi), Kasza, Barna (Szabó Á.), Szabó N., Simon, Lestyán (Pelle), Sindel (Pardi), Fejes (Kiss G.). Edző: Czollner Gábor.

Az első félidőben Kasza és Sindel góljával megnyugtató előnyt szerzett a vendég együttes. A második félidőben több lehetőség maradt kihasználatlanul az emberhátrányban küzdő hazaiakkal szemben.

Gólszerzők: Kasza (21.), Sindel (37.).

Kiállítva: Maczák (42.).

Czollner Gábor: A gyenge helyzetkihasználásunknak köszönhetően nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. A három pontnak természetesen örülünk, de ennél több kell a céljaink eléréséhez. Elsősorban Kasza, valamint Marunák, Barna, Deli, Lestyán, Futaki és Fejes játékát emelném ki.

Az OMTK-ULE 1913 március 31-én 16 órától az ULE Sportcentrumban fogadja a Mezőkovácsháza csapatát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.