- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek meg a hétvégén Békés vármegyei labdarúgó bajnokság osztályaiban.

A Békés vármegyei I.o. labdarúgó bajnokság 14. fordulójában az OMTK-ULE 1913 csapata szombaton kora délután a békéscsabai Jaminában teszi tiszteletét. Az ULE 29 pontjával a 2. helyet foglalja el a tabellán, a házigazdák 9 ponttal a 7. helyen állnak. A szeptember 15-i orosházi találkozón Miszlai, Huszár és Burai góljaival 3-1-re nyertek a kék-fehérek.

Bcs.Jamina – OMTK-ULE (november 18., 13 óra, Jamina)

Az őszi mérkőzést az ULE nyerte Fotó: Archív/Oroscafe

Buza Barnabás, az OMTK-ULE szakmai vezetője: Sajnos eddig sok hibát elkövettünk, van egy utolsó mérkőzésünk, el kell hoznunk a három pontot Jaminából. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, a két belső védőnk sérüléssel bajlódik. Remélem, hogy Huszár és Szabó Ákos tudja vállalni a játékot. Bízom benne, hogy a játékosok odateszik magukat és megszerezzük a győzelmet!

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Antal (Kepka Roland, Zahorecz Soma).

A Békés vármegyei II/A bajnokság 13. fordulójában a Békési FC csapatát fogadja az OMTK-Rákóczi. A 12 pontos Rákóczi villanyfényes mérkőzésen fogadja a 15 ponttal rendelkező Békési FC csapatát. A Rákóczi az előző fordulóban 2-2-es döntetlent játszott Csabacsűdön, míg a békésiek hazai pályán szenvedtek 4-0-s vereséget a mezőmegyeriek ellen.

OMTK-Rákóczi – P3 Békési FC ( november 18., 16 óra, ULE-Sportcentrum)

Fontos mérkőzés vár a piros mezes Rákóczira Fotó: Archív/Oroscafe

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Fontos mérkőzés előtt állunk, mindenképp szeretnénk itthon tartani a 3 pontot! Az utóbbi két mérkőzést az utolsó pillanatokban veszítettük el, bízom benne, hogy most nem így lesz.Sérülések és betegségek hátráltatják a munkát mindkét felnőtt csapatunknál, ennek ellenére győzelmet várok!

A mérkőzés játékvezetője: Baczovszki Attila (Gyebrovszki György, Krcsméri Milán). A műfüvön megrendezett mérkőzés megtekintése ingyenes!

Kiemelt kép: Archív/Oroscafe

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.