- hirdetés -

Egy sima forrócsokizásnak indult, meglepetés szülinapi buli lett belőle. Fecót barátai köszöntötték 24. születésnapja alkalmából, melyre stábunk is meghívást kapott.

Mit sem sejtett Paulik Fecó, amikor egy ártatlannak tűnő forrócsokizásra invitálta édesanyja. Eközben barátai izgatottan várták, hogy begördüljön kerekesszékén a kávézóba és meglephessék születésnapján. 
A Széchenyi térről még üzent, hogy hamarosan megérkezik, ekkor a vendégek készenlétbe álltak. Mikor megérkezett az ünnepelt, látható volt arcán az öröm.
– Nagyon jól esett, hogy ennyien össze gyűltek értem. Nem hittem volna, nem számítottam erre. Csak forrócsokizni hívott fel anyám – mesélte Fecó. 

Az ünnepelt barátai társaságában (Fotó: Rosta Tibor)

A szülinapi buli főszervezője Horváthné Busa Nicole elmondta, nem volt kérdés, hogy megünneplik Fecó születésnapját.
– Egyszer volt egy futónap, akkor ismerkedtünk össze Fecóval, azóta is nagyon jó a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk. Szerettem volna, ha érzi, hogy milyen fontos a barátainak, és azt, hogy minél többen ünnepeljünk vele. Két hónapos szervezés áll emögött, az utóbbi napokban nem is nagyon mertem beszélni Fecóval, nehogy eláruljam magam – mesélte Nicole.

Fecó festményeivel szerzett magának ismertséget, nem csak Orosházán, hanem országszerte. Barátainak nem okozott nehézséget az ajándék kiválasztása. Újabb festékekkel, vásznakkal gazdagodott a művészlelkű születésnapos, örömének pedig hangot is adott. Fecó elárulta, még nem állt össze, hogy mi is kerül majd az ajándékba kapott vásznakra.

Egy kívánság, majd gyertyafújás (Fotó: Rosta Tibor)

Az ajándékok sora azonban nem ért véget, a legnagyobb meglepetés még csak ezután következett. Fecó régi álmát sikerült valóra váltani, mikor meglátta a személyre szóló, sétarepülésre jogosító szelvényt.
– Nagyon ledöbbentem. Hihetetlen. Nem találok szavakat, mert ez eddig elérhetetlennek tűnt – mesélte Fecó.

A forró csokizásból lett szülinapi buli jól sikerült, külön örömöt jelentett Fecónak, hogy ennyien részt vettek és ennyien örültek vele 24. születésnapja alkalmából.  

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.