- hirdetés -

Munkareggelire invitálta partnereit Békéscsabára az OTP Bank Nyrt., a Békés Megyei Önkormányzattal karöltve. A beszélgetés témája a TOP Békés megyei végrehajtásának aktuális kérdései voltak. 

Békés megye versenyképességének és vállalkozásai piacra jutási esélyeinek növelése, a térségben működő önkormányzatok fejlődésének támogatása jegyében invitálta munkareggelire partnereit az OTP Bank Nyrt. Békéscsabára. A tapasztalatcserének a TOP Békés megyei végrehajtásának aktuális kérdései adták a témáját. Mag István, vállalati és önkormányzati régióvezető és Zalai Mihály, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötték a megjelenteket és adtak aktuális helyzetjelentést.

Orosházát Bojtor István alpolgármester képviselte, aki elmondta, rendkívül hasznos találkozón vannak túl.

– Többek között a munkaerőpiaci és építőipari áremelkedésekről, az építőipari kapacitáshiány kérdéseiről és ezek vonatkozásában az önkormányzatok esetleges többletköltségeiről volt szó, tehát a TOP végrehajtásával kapcsolatos főbb kérdésekről és problémákról – tette hozzá Bojtor István.

A kormányzati és a saját erős megoldások mellett a pénzintézet ismertette az általa nyújtott lehetőségeket. Aladics Sándor, ügyvezető igazgatóhelyettes gyorsaságot és rugalmasságot ígért a jelenlévőknek.

A résztvevők tájékoztatást kaptak még az önálló MFB-pontok (Magyar Fejlesztési Bank) munkájáról Héjja Emese főtanácsostól, majd konkrét kérdéseikkel fordulhattak a jelenlévő szakemberekhez.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.