- hirdetés -

A Magyar Munkáspárt, Központi Bizottságának döntése alapján indul az országgyűlési választásokon. A párt megnevezte Békés megyei képviselőjelöltjeit, és ismertették programjukat. 

Országos listát kíván indítani a Magyar Munkáspárt. A 2018-as országgyűlési választásokig kicsivel több, mint két hónap van hátra, ezért a párt megnevezte Békés megyei egyéni jelöltjeit. A 4. számú választókerületben (Orosháza) Gál Ferenc a Központi Bizottság tagja, a párt megyei elnöke indul a képviselői címért. A megye másik három képviselőjelöltje Bánhegyi József (1. számú választókerület, Békéscsaba), Dávid István (2.számú választókerület, Békés), valamint Dallasz Péter (3. számú választókerület, Gyula). Országos listavezető pártelnökként dr. Thürmer Gyulát nevezték meg  – közölték az OrosCaféval.

A párt többek között 200 ezer forint adómentes minimálbért, jövedelemarányos családi pótlékot, 65 év feletti ingyenes gyógyszerellátást, és 100 ezer forint adómentes minimál nyugdíjat ígér. Egyszeri 45 százalékos vagyonadót vetnének ki a milliárdosokra, a kilakoltatások megállításának érdekében ingyen lakást biztosítanának mindenkinek, a magyar mezőgazdaságot fellendítenék – ahogy fogalmaznak: itthon megtermelni mindent, amit lehet -, valamint vidéken 200 ezer új munkahelyet is teremtenének.

A Munkáspárt kijelentette, ellenzik a migránsok betelepítését, és nem akarnak Európában háborút.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.