- hirdetés -

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük Simonka György a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség Dél-békési országgyűlési képviselőjének nyílt válaszát Füvesi Sándor, a Magyar Szocialista Párt Dél-békési országgyűlési képviselő-jelöltjének sajtóközleményére.

NYÍLT VÁLASZ

Füvesi képviselő úr; kritizálni a legkönnyebb!

Polgármester kollégáimmal, intézményvezetőkkel, szakemberekkel azért dolgozunk nap, mint nap, hogy minden olyan lehetőséget biztosítsunk az itt élőknek, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy érdemes legyen Dél-Békésben élni.

Nem akarom feltüntetni magam semmilyen színben, csak munkámat végzem évek óta. A mindennapi kitartó munkánkat a sorra érkező eredmények igazolják.

Azon dolgozunk, hogy a Dél-Békésben élők számára minden intézményi háttér biztosított legyen, amely más, nálunk szerencsésebb térségekben rendelkezésre áll. Miközben e cél érdekében mindennapos csatákat vívunk, addig az ellenérdekeltjeink csak egyet tudnak: támadják és támadják a munkánkat, ahelyett, hogy támogatnák a térség fejlesztéséért tett erőfeszítéseinket.

Nagyon örülök, hogy Füvesi Sándornak, az MSZP képviselőjének sok-sok terve van, de sokan szeretnének látni már végre egyet, amelyet meg is valósított, akár a szociális ágazat területén.

2018. január 16.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.