- hirdetés -

Újabb esztendő telt el, szerkesztőségünk pedig – folytatva a hagyományt – újabb 47 nagyszerű embert választott Hét emberének 2017-ben. Közülük azonban már Önök, olvasók döntik el, ki legyen az, akit az Év embereként köszönthetünk január végén.

Lájkok százai, megosztások sokasága jelezte hétről-hétre, hogy tiszteletre és megbecsülésre méltó orosháziakat mutattunk be minden alkalommal. Olyanokat, akik a városban, a városért, az itt élőkért tevékenykednek, vagy Orosháza szülötteként alkottak kiemelkedőt a sport, a kultúra, a gazdaság vagy a közélet területén. A velük készült interjú kivonata az Orosházi Élet hasábjain, a bővebb terjedelmű írás pedig itt, az OrosCafén jelent meg.

Most arra kérünk mindenkit, tekintse át az elmúlt évet ilyen szempontból is és egy újabb lájkkal jelezze, kit tart a legkiemelkedőbbnek közülük. Szavazni az OrosCafé Facebook oldalán lehet, ahol közzétettük mind a 47 kiváló ember fotóját és rövid méltatását. Minden like egy szavazatot ér, akire a legtöbben voksolnak, ő lesz az Év embere 2017-ben Orosházán. A szavazatokat január 29-e, hétfő délig adhatják le.

Természetesen a like-on túl a hozzászólásokat is várjuk, amelyekben személyes gondolatokat, tapasztalatokat osztanak meg a jelöltekről, esetleg szavazásra buzdítanak. Most Önök adhatnak azoknak, akik oly sokat tettek már Orosházáért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.