- hirdetés -

Első évzáróját tartotta meg december 15-én az augusztusban alapított Orosházi Birkózó Egyesület. Köszöntőt mondott a klub elnöke és edzői, utána pedig ajándékokat is vehettek át a fiatal sportolók.

A Pacsirta utcában tartotta meg évzáró vacsoráját az Orosházi Birkózó Egyesület (OBE). A december 15-én este tartott rendezvényre rengetegen eljöttek a sportolók, edzők és hozzátartozók közül, a terem zsúfolásig megtelt. Egy falra felragasztott molinón pedig a következő idézetet olvashatták a résztvevők: Összetartásban rejlik az erő.

A köszöntők sorát az idén alapított klub elnöke, Akantisz Tamás kezdte meg. A klubvezető a szülők támogatását emelte ki, akik nélkül nem jöhetett volna az egyesület.

– Nem gondoltam volna 4 hónappal ezelőtt, hogy ilyen sokan itt fogunk ülni és arról fogunk beszélni, hogy milyen jó, hogy el tudtunk jutni idáig – fogalmazta meg gondolatait Akantisz Tamás.

Jövőre már országos versenyeken is indulhat az OBE (Fotó: egyesület)

Ezután id. Jeszenszky P. László vette át a szót. Köszöntőjében a csapatmunkát, a fiatal birkózók kitartását és szorgalmát emelte ki, hiszen fél év kemény munkáját vállalták úgy is, hogy nem volt biztos, hogy az új klub be lesz egyáltalán jegyezve.

Végül az egyesület edzője Kiss István az eddigi versenyeket értékelte. Kiemelte az őszi, Zomboron és Magyarkanizsán rendezett nemzetközi versenyeket, ahonnan többen is éremmel tértek haza. Ezt követően pedig az átigazolások elintézése után már Magyarországon is indulhatnak versenyeken az új klub sportolói, hiszen múlt hét óta az OBE is bejegyzett klubnak számít a Magyar Birkózó Szövetségben.

A köszöntéseket követően az edzők ajándékokat adtak át tanítványaiknak és egy tombolahúzás is színesítette a rendezvényt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.