- hirdetés -

A Demokratikus Koalíció (DK) december 14-én bemutatta jelöltjét, akit a legalkalmasabbnak tart arra, hogy felvegye a versenyt a jövő évi választáson Békés megye 4-es számú választókerületében.

Az orosházi sajtótájékoztatón az ellenzéki párt alelnöke, Nagy-Huszein Tibor elmondta, jelenleg is folynak az ellenzéki tárgyalások, hogy a választókerületekben melyik demokratikus jelöltek induljanak. Dél-Békésben a Demokratikus Koalíció a Mezőhegyesről származó Kovácsné dr. Faltin Erzsébetet javasolja.
– Fontosnak tartottuk, hogy a választók megismerjék jelöltünket, hiszen nem lehet enélkül eldönteni, hogy ki lesz a legalkalmasabb a Fidesz és a Jobbik jelöltjei ellen – fogalmazott az alelnök.

Még zajlanak a tárgyalások, de a Demokratikus Koalíció Kovácsné dr. Faltin Erzsébetet javasolja képviselőnek (Fotó: Rosta Tibor)

A párt javasoltja hangsúlyozta nem ellenségként, hanem ellenfélként tekint vetélytársaira. Az egykori mezőhegyesi polgármester negyven évet töltött a közigazgatásban, így elmondása szerint a regionális szervezéssel kapcsolatos teendőket maximálisan el tudja látni.
– Biztosíthatom önöket, abban az esetben ha én leszek a jelölt, nem csak szívvel lélekkel, hanem teljes tudásom szerint fogom képviselni a körzet lakóinak érdekeit – fogalmazott a DK jelöltaspiránsa.

Az ellenzéki párt javasoltja jelenleg Szegeden él, így a megjelentek között felmerült a kérdés, hogyan tudná ellátni feladatait a körzetben. Válaszul elmondta, Mezőhegyesen is van egy háza így ezzel nem lesz probléma. A sajtótájékoztatón Kovácsné dr. Faltin Erzsébet kihangsúlyozta, hogy a Jobbik és a Fidesz jelöltjeire nem ellenségként, hanem ellenfélként tekint.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.