- hirdetés -

Gyopárosfürdő honlapja újabb elismerést, Országos KKV Marketing Díjat kapott. Emellett Az Év Feltörekvő Fürdője-szavazáson elnyert, harmadik helyezésért járó oklevelet múlt pénteken vehették át.

A marketing szakma egyik kiemelt rendezvényét, a Magyar Marketing Szövetség 28. Országos Marketing Konferenciáját tartották november 15-től három napon keresztül, ahol Gyopárosfürdő képviselői is jelen voltak. A résztvevők több neves előadótól kaphattak inspirációt a munkájukhoz, emellett a szakma kiválóságait is díjazták.

A gyémánt díjak egyikét hódította el már másodjára a Jövő Építők TDM Egyesülete a www.gyoparosfurdo.hu weboldallal, mely a település és fürdőnegyed meghatározó marketingfelülete. Megtudtuk, hogy az oldalon évente 300 000 felhasználó tájékozódik a térségről vagy foglalja le a számára legmegfelelőbb szálláshelyet.

– Hatalmas megtiszteltetésnek tartjuk a díjat, hiszen a pozitív statisztikai mutatókon túl, a szakma is elismeri mindennapos tevékenységünket. A projektekhez az évek alatt országos elismertségű szakemberek is csatlakoztak, akikkel nap mint nap együtt dolgozunk. Célunk, hogy Orosházát az ország turisztikai palettáján az élmezőnybe juttatni – fogalmazott Kiss László, a Jövő Építők TDM elnöke.

A Magyar Marketing Szövetség 2015-ben partnereivel együtt megalapította az Országos Marketinggyémánt Díjat, amely elsősorban a kis-és középvállalkozások fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenységre kívánja felhívni a figyelmet. A sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok népszerűsítésével hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez.

Év Fürdője-szavazás – Komoly esély az első helyre

Mint arról korábban beszámoltunk, Az Év Fürdője Szavazáson harmadik helyen zárt Orosháza-Gyopárosfürdő a közönség szavazatai alapján. Az erről szóló oklevelet november 18-án vette át a Magyar Fürdő Szövetség mórahalmi közgyűlésén Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

– Számunkra kedvező bejelentéseket is megtudtunk a közgyűlésen. Többek között azt, hogy a kategóriák győztese jövőre nem indulhatnak ugyanabban a számban. Ezzel komoly esély nyílik arra, hogy jövőre Gyopárosfürdő Az Év Feltörekvő Fürdője legyen – számolt be Benkő Ferenc. 

Bojtor István alpolgármester szerint mindkét cím bizonyíték arra, hogy jó úton halad Gyopárosfürdő fejlődése.
– Ezt az utat kell tovább folytatnunk, mellyel remélhetőleg újabb elismerésekre tehet szert a fürdő a szakma és a vendégek részéről egyaránt – hangsúlyozta az alpolgármester, hozzátéve, hogy a jövőben is ezért dolgozik a város és a fürdő vezetése.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.