- hirdetés -

Országos minősítő táncművészeti versenyen vett részt az orosházi csapat. 14 produkcióval indultak, összesen négy kupát, 11 arany- és három ezüstérmet hoztak haza.

A hétvégén Debrecenben rendezték meg a Dance Faktor 2017 Országos/Nemzetközi Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti Versenyt. A megmérettetésre az ország számos pontjáról, sőt, még Angliából és Romániából is érkeztek versenyző tánccsapatok. Az orosházi Candy Dance Crew 21 táncosa állt színpadra hip-hop és modern kategóriákban, gyermek, junior, ifjúsági és felnőtt korcsoportokban.

– A Dance Faktor korábbi versenyein is részt vettünk, ezért a felkészülés során is tudtuk, mire kell számítanunk a mezőny erősségét illetően. A megmérettetés előtti időszakot folyamatos ötletelés, mindennapos próbák, szigorú edzések jellemezték, de a kemény munka és a lányok hozzáállása meghozta a várt eredményt. Bátran állíthatom, hogy versenyzőim az eddigi legjobb formájukat hozták és egytől egyig kiválóan szerepeltek – emeli ki az OrosCafénak a csapat vezetője, edzője, Földesi Szandra.

Eddigi legjobb formának meg lett az eredménye (Fotó: egyesület)

Összesen 14 produkcióval neveztek a szombati megmérettetésre, és 11 arany minősítést szereztek, melyből négyet külön kiemelt a zsűri. A további három produkció az öttagú zsűri értékelése alapján ezüstöt ért. Az eredményhirdetés díjkiosztóján négy kupát is kiérdemelt az orosházi tánccsapat: Berta Zsófia Viktória (gyerek korcsoport) és Tóth Barbara (ifjúsági korcsoport) táncbajnoki címet szereztek, továbbá gyermek hip-hop csapatban és ifjúsági hip-hop formációban indított produkcióikat értékelték kupával.

– Az eredmények mellett nagyon fontos visszaigazolás volt számunkra, hogy többen megállítottak a nézők és a rivális versenyzők közül is, és gratuláltak a csapatunk teljesítményéhez – tette hozzá az edző.

A Candy Dance Crew részletes eredménylistája:

Egyéni:
Berta Zsófia Viktória – kiemelt arany – Táncbajnoki kupa
Tóth Barbara – kiemelt arany – Táncbajnoki kupa
Tóth Lina Anna – arany
Lászlótelki Lilla – arany
Kókai Zoé Dorka – ezüst
Kiss Tímea Tünde – ezüst
Agócs Ketrin – ezüst

Duó:
Tóth Lina – Berta Zsófi – arany
Lászlótelki Lilla – Tóth Hanna – arany

Csapat:
Little Start – gyermek hip-hop csoport – kiemelt arany
No – Gyermek hip-hop csoport – arany
Sorority – Felnőtt hip-hop csoport – arany

Formáció:
This is the CDC – Ifjúsági hip-hop formáció – arany
Something just like this – Ifjúsági hip-hop formáció – arany.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.