- hirdetés -

A következő programok várják a kikapcsolódni vágyókat a hétvégén.

Gulácsi Viktor fotográfus Feketém című kiállításának megnyitója lesz a Városi Képtárban szeptember 8-án, 17 órától. A kiállítást megnyitja: Papp Krisztián. A tárlat október 10-ig látható.

Oros-Kosár kézművesvásárt rendeznek a művelődési központban szeptember 9-én, 9 órától 14 óráig. Az Árpád-kertben 11 órakor fellép a Candy Dance Crew.

A 17. orosházi nemzetközi modellrepülőnap várja az érdeklődőket az orosházi repülőtéren szeptember 9-én, 9 órától.

Kruzslicz György Emléktorna: rákóczitelepi sportpálya, szeptember 9., 9.30.

XXIX. Nagy Sándor emlékverseny: Gyopárosfürdő, szeptember 9., 10 óra.

Ismét lesz MozgóMozi Orosházán szeptember 9-én. 10.00 Az Emoji-film 3D, 12.00 Pappa, pia, 14.00 Pappa pia, 16.00 Minden, minden, 18.00 Berry Seal: a beszállító, 20.00 Dunkirk.

Városi hangulatok címmel fotókiállítás nyílik Gyopárosfürdőn, a fedett gyógymedence előterében szeptember 9-én, 14 órától. A kiállítás fotóit az Orosházi Fotóklub és a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub tagjai készítették. A megnyitón beszédet mond Dávid Zoltán Orosháza polgármestere és Kovács Jenő Nagykároly polgármestere. A kiállítás megtekinthető: szeptember 23-ig.

OMTK-ULE 1913 – Mezőmegyer SE bajnoki labdarúgó-mérkőzés, megye II. osztály: Mátrai-stadion, szeptember 9., 15 óra.

ONKC – Gödi SE NB I/B-s női bajnoki kézilabda-mérkőzés: Eötvös sportcsarnok, szeptember 9., 18 óra.

Öltöző átadót és pályaavató ünnepséget rendeznek az OMTK-ULE pályán szeptember 10-én. Program: 9 órától 19 óráig labdarúgó-mérkőzések, 11.30-tól ünnepélyes átadó.

Az Orosházi Vívó Egyesület nyílt nappal egybekötött toborzót tart az Árpád-kertben, valamint a református iskola tornatermében (vívóterem) szeptember 10-én, 9 órától. Az érdeklődők szakértők felügyelete mellett próbálhatják ki, milyen érzés kardot ragadni és pástra lépni. A rendezvényen lesznek még vívó bemutatók és ügyességi játékok is, ajándékokért. 11.00 órakor flashmobot tartanak az orosházi és a gyulai egyesület vívói, a sulivívó programban tanuló gyerekekkel kiegészülve.

A programokról bővebben itt olvashatnak!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.