- hirdetés -

Immáron harmadik alkalommal indította útjára az „Év fürdője” szavazást a termalfurdo.hu internetes oldal, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. Gyopárosfürdő a tavalyi, nagyon előkelő negyedik helyezés után ismét ringbe száll.

Három kategóriában – Az Év Fürdője 2017, Az Év Feltörekvő Fürdője 2017, A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017 – hirdették meg idén is a versenyt. A kategóriák kialakítására azért volt szükség, mert hazánk több mint kétszáz fürdője rendkívül eltérő adottságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, így a kisebb fürdők a hozzájuk hasonlókkal mérhetik össze magukat, nem a nagy, ismert, vagy nagyvárosokban található fürdőkkel. A besorolás a medencék száma, a település mérete és a fürdő ismertsége alapján készült. Gyopárosfürdő csakúgy, mint az elmúlt évben, az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában szerepel.

Csak néhány kattintás

Orosháza-Gyopárosfürdő 2016-os negyedik helyezésével több olyan fürdőt utasított maga mögé, melyek felkapottabbak, komoly előnnyel indultak a mi strandunkhoz képest. Ennek oka valószínűleg az egyre jobb vendégkiszolgálásban, a szolgáltatások folyamatos fejlesztésében rejlik. Innen pozitív élményekkel, elégedetten távoznak a vendégek. Nemcsak a lokálpatrióta orosháziak (ők elsődlegesen), de az ide látogató vidéki, vagy magyar ajkú romániai, szerbiai vendégek is kimutathatják megbecsülésüket a www.azevfurdoje.hu-ra kattintva.

A szavazás június 1-től augusztus 31-ig tart, az eredményhirdetés pedig szeptember 5-én lesz. A voksolók közt értékes wellness utalványt és további értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.